有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
#11位

神7

好唔甘心好唔甘心好唔甘心好唔甘心

又被NMB超

11位おめでとうって言わないで!それはもう忘れたから。次は総選挙だから!
我真係恭喜你呀
啱啱睇完NMB 個DOC
彩姐真係好睇啲細 / 為自己個團而自己個團去出發
救世珠就

#11位

又被打壓
救世珠就

果年速報自己OK第5
但係NMB全部唔掂喊到癲左
中間仲安慰夢莉
http://www.bilibili.com/video/av10371276/
要登入
救世珠就

果年速報自己OK第5
中間仲安慰夢莉
http://www.bilibili.com/video/av10371276/
要登入

彩姐真leader

好唔甘心好唔甘心好唔甘心好唔甘心

又被NMB超

11位おめでとうって言わないで!それはもう忘れたから。次は総選挙だから!
我真係恭喜你呀

佢好撚憎人地恭喜佢11位架
救世珠就

果年速報自己OK第5
中間仲安慰夢莉
要登入

彩姐真leader

hkt同nmb
都有個咁ge 人
反而本家同ske就慘好多
救世珠就

果年速報自己OK第5
中間仲安慰夢莉
要登入

彩姐真leader

hkt同nmb
都有個咁ge 人
反而本家同ske就慘好多

我記得佢喊到癲係因為NMB唔得
佢真係好好

救世珠心諗你個山本彩 乜都壓過我啦依家(嬲嬲

第二張圖後面,櫻花好high
紅白彩彩拎第一個陣,櫻花係台上面已經好high
佢之前有講過話好尊敬同鍾意彩姐
b站有紅白條片,有句彈幕類似係: 「櫻在自己的歌上掉C了還這麼高興」

個樣好似細路仔睇熱鬧咁
我覺得櫻好快就發覺村外重要過村內
好快就唔會同救世珠玩
好快就唔會同救世珠玩

有指原做佢人生指導
呢個真係唔洗擔心

所以有時都覺得救世珠幾可悲

救世珠心諗你個山本彩 乜都壓過我啦依家(嬲嬲

第二張圖後面,櫻花好high
紅白彩彩拎第一個陣,櫻花係台上面已經好high
佢之前有講過話好尊敬同鍾意彩姐
b站有紅白條片,有句彈幕類似係: 「櫻在自己的歌上掉C了還這麼高興」

佢個樣酸到呢

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦
快D比個第一佢畢業走啦好冇

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦

好快就唔會同救世珠玩

有指原做佢人生指導
呢個真係唔洗擔心

所以有時都覺得救世珠幾可悲

救世珠眼中只有centre 總選

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦

巴打

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦

巴打

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦

巴打

專登寫玲奈??

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦

巴打

專登寫玲奈??

太順手寫錯
太掛住另一個玲奈

禾珠成功需要苦幹
佢好苦架啦

巴打

專登寫玲奈??

太順手寫錯
太掛住另一個玲奈

可唔可以改做 救世需資源
講問有冇禾珠喊圖or掙扎圖提供?
我係唔記得12定13年總選果日見到有人討論總選
跟住睇直播
見到有兩個都係叫松井既人連續拎到選拔位
覺得幾有趣
跟住開始係咁留意珠d劇場公演/CON/魔法廣播/S女
跟住就開始飯SKE
可以話我入48G坑就係由珠開始既
開頭唔覺乜野
但愈深入了解SKE,愈飯SKE就會發覺
SKE由頭到尾都只係資源傾斜到某個人身上
開頭見證住9人畢業,唔覺得一定係珠既問題,因為果時48G係開始吹緊次時代風(果時既所謂次時代好明顯,麻友/元T4/9期~12期/有份參演馬路3果一批mb)
跟住睇住SKE入面一個又一個走,到松玲都走埋
然後成年幾兩年後都係乜都冇變過
SKE原本推得好勁既4期5期,到6期,7D2到而家8期
都係出唔到幾個可以lead住全團未來既成員
你真係會個諗法:某人不如真係早D畢業走出村外啦
你真係好難唔會由元推轉為變黑

其實9個人畢業前SKE個勢係幾好
有一刻感覺係可以好過本家
可惜玲奈走左之後真係唔知想點
依家有種不如摺埋佢既感覺
禾珠就可以正式過本家
做本家C 就冇人黑佢啦

佢解除兼任果一刻我真係以為佢會行指原果條路(做隊長/支配人/專心提攜後輩)
上年有兩套村外劇我真係覺得佢開始鋪緊畢業條路
但到而家仲係以覺得自己係ACE咁不停講要第一第一
心諗………
我諗佢就算真係第一都唔會畢業
一定又會話要超越指原拎4次冠軍

呢d離教者見證可以bookmark係第一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞