有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
又一個POST
珠珠
又推一個post 珠珠叻呀

認知度 關心度
佢地pro到

咪醬都咁高
原來咁多人反珠

我覺得講強推之恥 畢業既露露 同 027先係最恥X_X

前者紅白有第三名,村外劇表現唔錯
恥就一定唔算係恥,不過佢冇乜貢獻係事實嘅又成日唔想撈咁
知自己唔想做idol
(帶起後輩亦冇咩做得到,佢唔係娘娘,冇人會服佢指揮)
就拿拿淋起身走人咪算好,畢業con都廢事搞勞民傷財
好過繼續留低同19 20歲嘅櫻花救世珠一齊做次世代繼續爭資源
強推係真,不過我唔覺得係恥

後者C位甚至連第一排都冇企過
村內劇做下把位,三奈其餘兩個做四天王唯獨冇佢份
以前一齊做下把位嘅後輩美音依家都做到第二三手番
選拔揀佢純粹貪佢靚女裝飾下比路人睇,望落冇咁似村姑團

利申返先: 兩個都唔推,完全無興趣

027 我們不戰鬥唔係一排?

認知度 關心度
佢地pro到

川榮有啲潛質 多戲做, 關注度亦唔差
原來咁多人反珠

知自己唔想做idol
好過繼續留低同19 20歲嘅櫻花救世珠一齊做次世代繼續爭資源

027 我們不戰鬥唔係一排?

珠我以前都覺得佢幾靚,不過留左團咁無咩大改變無特色又無咩村外人認識真係收得皮

AKB浪費左咁多資源係露露身上 結果咩都無幫到AKB就閃人 呢樣應該不滿 如果將呢D資源早D投資落Mion同奈奈就好 佢成功既野只係利益係自己身上 無野係貢獻比團內 亦唔覺佢好似魔王咁為成Team人著想

**覺得027 又黃又老咁 樣算好睇少少 但咁多年都仲係25位左右 唔好再哂選拔位啦 木崎都知道自己柒走去畢業

認知度 關心度
佢地pro到

個榜每行代表乜?

認知度 關心度
佢地pro到

個榜每行代表乜?

多唔多人識 左邊
關唔關心佢 中間

左邊*中間= 總分(右邊)

認知度 關心度
佢地pro到

個榜每行代表乜?

多唔多人識 左邊
關唔關心佢 中間

左邊*中間= 總分(右邊)

咁多唔多人識同關唔關心佢又點計出黎
肥腩點解咁高
原來咁多人反珠

知自己唔想做idol

Paruru一早想走啦
唔俾走姐
新post黎明
新po留明
又加左新料
每次都要睇開場白既價值
4.救世珠做過最好笑既野係咩?
一月頭好似痴左線咁日日話要拎第一
二月就陽菜畢業con 攝鏡 呢啲都算
三月就整個生日十連倒數
逐個畢業top 倒貼
吸到暴光鏡頭就仆埋去
仲要每次post都置頂 正日個日再retweet 一次 慌死人唔知咁 搵存在感咁

四月可以用呢個
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170407/bkn-20170407140625597-0407_00862_001.html
去年取得個人最高排名第3位的SKE48主將松井珠理奈,昨日出席SKE冠名綜藝節目的錄影時,揚言今年想把一姐榮譽帶回基地名古屋。
SKE終於等到冠番組出現,佢都第一時間扑到去嗌第一
人地想介紹個番組,你攝鏡嗌第一做乜鳩勁
飯唔多但真心勁 動員力財力極高禾係營運都照推佢啦理得你班489唔鋸?

我地一齊睇下珠推既生活

有了你開心D 乜都稱心滿意 鹹魚白菜也好好味
珠推的腎特別好

救世珠是我心中的紅太陽

小珠:SKE無謂既single就少買啦,要買總選單投我票

禾珠完美無瑕

真係一罐汽水都唔捨得買
禾珠登頂

睇住禾珠長大 (用慈父的眼神)

飯唔多但真心勁 動員力財力極高 你吹呀

為了禾珠....

我的心與禾珠相連結了

記得投票唔可以偷懶呀

#1位
4.救世珠做過最好笑既野係咩?
一月頭好似痴左線咁日日話要拎第一
二月就陽菜畢業con 攝鏡 呢啲都算
三月就整個生日十連倒數
逐個畢業top 倒貼
吸到暴光鏡頭就仆埋去
仲要每次post都置頂 正日個日再retweet 一次 慌死人唔知咁 搵存在感咁

四月可以用呢個
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170407/bkn-20170407140625597-0407_00862_001.html
去年取得個人最高排名第3位的SKE48主將松井珠理奈,昨日出席SKE冠名綜藝節目的錄影時,揚言今年想把一姐榮譽帶回基地名古屋。
SKE終於等到冠番組出現,佢都第一時間扑到去嗌第一
人地想介紹個番組,你攝鏡嗌第一做乜鳩勁

係wo呢單琪巴
下次加
松井珠理奈 @JURINA38G
LINE不能登錄了,好像被人盜號
有朋友收到「我要總選第一,請投十票給我,可以買十隻CD投給我嗎?」這樣的LINE。
如果各位看到這樣的LINE麻煩block掉就好了

指原 莉乃 @345__chan
我太空閒了,就跟那人一直用LINE聊天

岡田 奈々 @okadanana_1107
啊 我收到了

小嶋 陽菜 @kojiharunyan
我收到了,正在聊天中

因為價錢太貴,所以在交涉中

高橋みなみ @taka4848mina
我都收到了,太擔心所以打電話給你了

聊到這裡沒有回覆我 ,另外我的貼圖很好用哦,推薦給大家

佐藤すみれ @sumire_princess
已block

指原 莉乃 @345__chan
我被要求10隻

内田眞由美 @Mayumi_mmm
沒有理會他

篠田麻里子 @mariko_dayo
@kojiharunyan 有講價嗎?笑

@mariko_dayo 講到3隻了

宮崎美穂 @730myao
為甚麼只有我沒被問?我也想被要求買啊

横山由依 ‪@Yui_yoko1208‬
宮崎美穂 @730myao 我竟然也沒有收到買CD的請求!

松井珠理奈:
可以買CD投給我嗎

佐佐木優佳里退出了聊天室

呢個係發生咩事?
飯唔多但真心勁 動員力財力極高禾係營運都照推佢啦理得你班489唔鋸?

我地一齊睇下珠推既生活

有了你開心D 乜都稱心滿意 鹹魚白菜也好好味
珠推的腎特別好

救世珠是我心中的紅太陽

小珠:SKE無謂既single就少買啦,要買總選單投我票

禾珠完美無瑕

真係一罐汽水都唔捨得買
禾珠登頂

睇住禾珠長大 (用慈父的眼神)

飯唔多但真心勁 動員力財力極高 你吹呀

為了禾珠....

我的心與禾珠相連結了

記得投票唔可以偷懶呀

#1位

每晚有無數子孫獻畀救世珠
呢個係發生咩事?
大家志津香line被盜 用佢account叫人買點卡
呢個係發生咩事?

呢單係大家志俾人偷左line ac 條友仔夠膽死sd msg 俾akb mb 買點數卡(大陸好興呢招呃錢)跟住mb反應好好笑 特別係娘娘
上面係矢作巴改小珠版本
我屌 topic cop錯左好鐘意 是l但

斯德哥爾摩症候群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞