有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

佢解除兼任果一刻我真係以為佢會行指原果條路(做隊長/支配人/專心提攜後輩)
上年有兩套村外劇我真係覺得佢開始鋪緊畢業條路
但到而家仲係以覺得自己係ACE咁不停講要第一第一
心諗………
我諗佢就算真係第一都唔會畢業
一定又會話要超越指原拎4次冠軍

忍唔住笑左出聲

就算下年指/彩/麻都唔選/畢業
我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

我覺得今年小櫻花已經有得同祂隻抽
(如果係根據運營今年預測好嘅劇本嚟睇

好難講
始終本身差太多票
櫻上年仲要跌票
仲要成個ske傾斜去救世珠到

不過ske可以推到2個神7都好勁

佢解除兼任果一刻我真係以為佢會行指原果條路(做隊長/支配人/專心提攜後輩)
上年有兩套村外劇我真係覺得佢開始鋪緊畢業條路
但到而家仲係以覺得自己係ACE咁不停講要第一第一
心諗………
我諗佢就算真係第一都唔會畢業
一定又會話要超越指原拎4次冠軍

忍唔住笑左出聲

就算下年指/彩/麻都唔選/畢業
我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

我覺得今年小櫻花已經有得同祂隻抽
(如果係根據運營今年預測好嘅劇本嚟睇

好難講
始終本身差太多票
櫻上年仲要跌票
仲要成個ske傾斜去救世珠到

不過ske可以推到2個神7都好勁

係救世珠飯推1個, 味噌推1個
臭櫻呢D垃圾 有十萬票都偷笑啦
仲話贏我珠
https://www.hk01.com/%E5%A8%9B%E6%A8%82/88140/-AKB%E7%B8%BD%E9%81%B8-%E5%A4%9A%E5%9C%96-%E6%8C%87%E5%8E%9F%E8%8E%89%E4%B9%83%E5%AE%AE%E8%84%87%E5%92%B2%E8%89%AF%E5%A4%BE%E6%93%8ASKE-%E6%9D%BE%E4%BA%95%E7%8F%A0%E7%90%86%E5%A5%88%E5%AF%B8%E6%AD%A5%E4%B8%8D%E8%AE%93

睇到個標題就想笑
上年2個救世珠夾埋都唔夠一個指原鬥wo

過到麻友先講 指原你連車尾燈都無資格望到

夾擊SKE

寸步不讓
講到佢好有料咁
https://www.hk01.com/%E5%A8%9B%E6%A8%82/88140/-AKB%E7%B8%BD%E9%81%B8-%E5%A4%9A%E5%9C%96-%E6%8C%87%E5%8E%9F%E8%8E%89%E4%B9%83%E5%AE%AE%E8%84%87%E5%92%B2%E8%89%AF%E5%A4%BE%E6%93%8ASKE-%E6%9D%BE%E4%BA%95%E7%8F%A0%E7%90%86%E5%A5%88%E5%AF%B8%E6%AD%A5%E4%B8%8D%E8%AE%93

睇到個標題就想笑
上年2個救世珠夾埋都唔夠一個指原鬥wo

過到麻友先講 指原你連車尾燈都無資格望到

夾擊SKE

寸步不讓
講到佢好有料咁

明明車尾燈都見唔到
同埋個記者啲資料都好唔足下
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

所以前幾頁有巴打話寧願香港報紙娛版報泡菜野好過報日本野
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

跌7萬幾個個係第5名個個
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

果個抵啦
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

果個抵啦

想問下
佢對上個年做過啲咩可以有咁多票
仲多過麻友
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

果個抵啦

想問下
仲多過麻友

話最後一屆
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

果個抵啦

想問下
仲多過麻友

話最後一屆

最後一屆 之後去完箱根再玩多屆
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

7萬幾票夠係日本瘋狂坐green class去浸一泊兩食
啱啱睇完NMB 個DOC
彩姐真係好睇啲細 / 為自己個團而自己個團去出發
救世珠就

嘩!山本彩得第4炸?

正呀!正呀!上到位啦

挑!你班人賣腎賣血先得第3?!不甘心!

我同你講 我要嘅係第1呀

你知道嗎?我咁緊張第一唔係為自己
係為左...達成大家想我第一嘅夢想
仲有呀 拎左第一 SKE就會勁過本家
名古屋所有人都可以得沾恩澤

為左要振興SKE勁過AKB
我!松井珠理奈!5年都唔會走!
我!要成為老屎忽第一!!!!!
心諗:嘩屌!我有嘅係青春仲等唔到指麻你班老野走?

千秋萬世!

救世珠心諗你個山本彩 乜都壓過我啦依家(嬲嬲
櫻係得7萬幾票
唔係跌7萬幾

果個抵啦

想問下
仲多過麻友

聲稱最後一次同埋麻友幫佢拉票

好唔甘心好唔甘心好唔甘心好唔甘心

又被NMB超

又被NMB超

哎呀
禾珠都係講左四次唔甘心姐
你地唔好甘啦

嘩!佢都好惡下姐
其他fans call其他人都唔比
都忽上腦 見到搞到ske咁就火

有朵俾你叫 SKE暴君
唯我獨尊。。。

真係愈黎愈憎佢
決定左總選投綾巴同櫻

賣埋腎allin由依

多謝支持
#11位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞