有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
知佢會反殺,所以唔睇
估計最後都係櫻珠打和super

其實我一集都冇睇
至從馬路二後都冇再睇AKB 劇
其實真係好無聊
搞到班member 九五馬六奇奇怪怪唔知想點
反而櫸果套徳山就幾好,起碼班membef 正正常常

呢套有miru我都棄左
無推係48g真係好多野都無動力追 除非個劇係好睇/綜藝真係幾好笑
想當年馬路二入坑 經典

馬路一入坑
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

呢套有miru我都棄左
無推係48g真係好多野都無動力追 除非個劇係好睇/綜藝真係幾好笑
想當年馬路二入坑 經典

馬路一入坑

馬路一二+River+Beginner=入坑神器
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

呢套有miru我都棄左
想當年馬路二入坑 經典

馬路一入坑

馬一女皇而入
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

呢套有miru我都棄左
想當年馬路二入坑 經典

馬路一入坑

馬一女皇而入

馬一女皇先係主角
做得好好睇
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

呢套有miru我都棄左
想當年馬路二入坑 經典

馬路一入坑

水手服喪屍應該係村內劇較為制作認真既一套,睇完最少未至於爛尾

好唔甘心好唔甘心好唔甘心好唔甘心

又被NMB超

11位おめでとうって言わないで!それはもう忘れたから。次は総選挙だから!
我真係恭喜你呀

佢好撚憎人地恭喜佢11位架

官方認證檸檬過佢頭

今鋪真係「不甘心」

怕且佢啲飯兩邊腎都要賣曬

炒車again 原來呢篇係14年講留多10年姐 再c7年 ja

炒車again 原來呢篇係14年講留多10年姐 再c7年 ja

27歲仲係akb
又唔似陽菜咁
咁多邨外job
佢真係諗住係akb退休

27歲仲係akb
又唔似陽菜咁
咁多邨外job
佢真係諗住係akb退休

你覺得佢出村會有咁既皇帝式待遇咩?

畀著你會唔會走?

27歲仲係akb
又唔似陽菜咁
咁多邨外job
佢真係諗住係akb退休

畀著你會唔會走?

本身2021依家2024

27歲仲係akb
又唔似陽菜咁
咁多邨外job
佢真係諗住係akb退休

畀著你會唔會走?

本身2021依家2024

SKE真係睇唔到個前景

又被NMB超

11位おめでとうって言わないで!それはもう忘れたから。次は総選挙だから!
我真係恭喜你呀

官方認證檸檬過佢頭

今鋪真係「不甘心」

因為個封面係跟上年紅白個投票

又被NMB超

我真係恭喜你呀

官方認證檸檬過佢頭

今鋪真係「不甘心」

因為個封面係跟上年紅白個投票

雖然唔係志醬推 但見佢上位好開心
望住佢係綜藝都好落力
其實我本身係幾睇好松井珠
我本身係因為青空片想い而睇SKE
我見到珠係pv入面好有活力咁跳就留意佢
跟住先睇到玲奈同久妹
我本身覺得珠咁後生就擔大旗覺得佢好叻
個格成個小朋友但幾可愛
好睇好佢將來會有一番大作為
但好可惜 我睇到嘅係一個寵壞嘅細路
比營運捧係手心度唔識大唔識改嘅人
20歲人仲成個細路咁扭大人比玩具咁
話要拎第一 唔諗下自己點努力
見到人地好過佢就發脾氣話不甘心
一味話fans唔努力投票
唔反思自己有乜要改有乜要做好
到而家仲要唱歌又唔得 跳舞又浮誇
仲要做埋啲屎忽野去等人注意佢
真係唔好怪人唔鐘意佢
救世珠班飯講d野都好黑人憎
同佢地主子一樣咁黑人憎

成日持住自己係親生女就四圍撩交打
話洗腳婢唔受推就葡萄佢救世珠
得閒又賣下cp想氹外人入局
一時又扮受害人 話救世珠呼吸都有錯
再加埋幻想SKE一直相安無事,有珠既SKE仲係好強大
佢地認為冇左珠就SKE一定會執笠,再人格謀殺你講珠壞話就係整個SKE既敵人

而且珠推所到之處都多數有厄介行為發生

利申:被「奶騎」激發變成黑珠人士
救世珠班飯講d野都好黑人憎
同佢地主子一樣咁黑人憎

成日持住自己係親生女就四圍撩交打
話洗腳婢唔受推就葡萄佢救世珠
得閒又賣下cp想氹外人入局
一時又扮受害人 話救世珠呼吸都有錯
再加埋幻想SKE一直相安無事,有珠既SKE仲係好強大
佢地認為冇左珠就SKE一定會執笠,再人格謀殺你講珠壞話就係整個SKE既敵人

而且珠推所到之處都多數有厄介行為發生

利申:被「奶騎」激發變成黑珠人士

依句真係成日見到

sorry呀

sorry呀

請問佢又講咩

sorry呀

知錯未 堂堂48G ace

sorry呀

人地係大ACE呀

sorry呀

人地係大ACE呀

佢啲語氣真係好離譜
賣慘情都要set個底線啦唔該
其實佢係咪想玩炎上

sorry呀

人地係大ACE呀

佢啲語氣真係好離譜

死都要加一句ske大ace
收皮la,真正既ske大ace走左好耐la

sorry呀

人地係大ACE呀

佢啲語氣真係好離譜

追左幾個post 睇到呢到真係忍唔住要出聲
我初初都幾鐘意松珠 覺得佢年紀輕輕就背負住成團
過左咁多年 佢變到個種不可一世真係睇唔落去
自己叫自己大ace 我未見過日本人咁

sorry呀

人地係大ACE呀

佢啲語氣真係好離譜

發生咩事
唔識日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞