有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

冇留意ske

其實ske仲有啲咩人俾救世珠糟蹋咗
我剩係知北川綾巴

古畑奈和

基本上每一期既大top都俾佢糟蹋左
yuria,kanon,nanako,nao,08

向田茉夏
唉以前ske推親每期次世代都大過禾珠 點玩

咁有冇邊個人係畢業之後係呢行發展ok

鬼頭

佢應該係成個48g入面最好果個

而家撈到風山水起

班仔唔識48都會識三上

笑左

典解有美音?

Mion 1抽15

你快d畢業或者移籍啦

點解

你諗下
你阿媽係你呢個年紀就生左你出來
你都好應為你幸福同未來設想
仲留係ske?
ske喎
再蹉跎多十年都冇C你做

冇留意ske

我剩係知北川綾巴

古畑奈和

向田茉夏

茉夏只係大佢半年左右

笑左

典解有美音?

Mion 1抽15

mion除左生得矮唔夠高腳短之外,都無乜缺點,典解唔俾佢再做多次C

笑左

典解有美音?

Mion 1抽15

mion除左生得矮唔夠高腳短之外,都無乜缺點,典解唔俾佢再做多次C

因為禾珠要第一

笑左

典解有美音?

Mion 1抽15

同埋個樣好童顏

笑左

典解有美音?

Mion 1抽15

同埋個樣好童顏

童顏咪啱做今單C囉
任何人除哂所有缺點 其實都冇咩缺點既

珠珠無優點

珠珠無優點

衪的存在已經超越一切
禾細妹都好童顏 同mion刀有幾分相似

佢我都覺得幾有潛質

佢我都覺得幾有潛質

不過太瘦 ,上次係bingo 比rinrin撞到飛起左

你快d畢業或者移籍啦

點解

你諗下
你阿媽係你呢個年紀就生左你出來
你都好應為你幸福同未來設想
仲留係ske?
ske喎
再蹉跎多十年都冇C你做

冇留意ske

我剩係知北川綾巴

古畑奈和

向田茉夏

東李苑
擺明心灰走人

佢我都覺得幾有潛質

睇隻手覺得佢係發育不良

佢我都覺得幾有潛質

睇隻手覺得佢係發育不良

個頭好大,好似馬雲

佢個身好細,手腳又勁幼,顯得個頭好大
咁講,佢笑容好睇,上節目算好反應
捧佢都好

bingo 再俾多啲啲鏡頭佢 我會再多啲啲動力睇 bingo
岩岩發現抽中咗總選飛 希望嗰日唔落雨

我覺得兩邊飯個心態唔同
一邊真係洗曬腦咁覺得要谷第一,食飯錢都拎埋去投
櫻花個邊冇咁狂
同埋聽人講櫻飯好似唔多係單推?

所以都係算啦,我只係希望佢快啲簽到大事務所比佢做女優

櫻花根本idol命
重要而家歲數正值黃金時代
由民推變官推
雖然把聲唔得但起碼叫識做綜藝效果 又有顏可以吸到我呢啲路人飯 跳舞都叫睇得過 仲要有鬥心
珠嬸快啲走啦唔好阻住其他女發達

我反而覺得佢好啱做女優
當然做idol都好掂

最啱做我老婆

不過佢把聲好差咩

咁你個名典算。。。

又肥又臭邊個理

咁另一隻櫻花呢

棄左

咁好

咁好

見證禾珠總選第一

咁好

見證禾珠總選第一

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞