有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

好想櫻花可以過到救世珠

我都好想,不過係冇可能

又唔係無可能既

好想櫻花可以過到救世珠

我都好想,不過係冇可能

我覺得兩邊飯個心態唔同
一邊真係洗曬腦咁覺得要谷第一,食飯錢都拎埋去投
櫻花個邊冇咁狂
同埋聽人講櫻飯好似唔多係單推?

所以都係算啦,我只係希望佢快啲簽到大事務所比佢做女優

櫻花根本idol命
重要而家歲數正值黃金時代
由民推變官推
雖然把聲唔得但起碼叫識做綜藝效果 又有顏可以吸到我呢啲路人飯 跳舞都叫睇得過 仲要有鬥心
珠嬸快啲走啦唔好阻住其他女發達

我反而覺得佢好啱做女優
當然做idol都好掂

最啱做我老婆

不過佢把聲好差咩
好想知奈奈eq情緒頂唔頂得住做隊長
講真佢連做好自己都可以咁大壓力
一陣又有病就大鑊,睇佢doc都覺心痛
營運其實係咪唔理成員健康

佢好似前幾個月先至又休息咗幾日

而且佢落STU 好似事先完全唔知情
都唔知佢想唔想做

落stu係佢自己決定,隊長係比人過左一棟
不過後尾考慮好sns表明左會做好架啦,同埋唔會長做
當比個機會佢溝下女

兼仼STU上年十月已經開始傾
但係隊長係上ANN個刻先知
之前係SR講過幾句話唔想做隊長
結果被人上頭講左幾句
不過奈奈的大佬係嗰邊住
希望可以照顧一下佢

玩到奈奈又有病,或者頂唔順要畢業,咁營運就開心啦?
(doc講佢本身有諗過畢,係營運放佢假留人)
正垃圾營運嚟明知人有病仲用人用到咁盡

佢舊年最想卒,一來有成績冇資源搞到對自己冇乜信心,二來身體又唔好,就算後來入左選拔個人都迷迷茫茫咁,再加埋成日玩自閉,乜心事都唔同人講
紀錄片出左之後好左好多啦,佢自己都話成員會主動走過黎關心下,情緒上好返好多啦
佢講明船長係暫時性,叫做多個機會刷下存在感,反正本家都冇資源架啦
別了 豆神

好想櫻花可以過到救世珠

我都好想,不過係冇可能

我覺得兩邊飯個心態唔同
櫻花個邊冇咁狂

櫻花根本idol命
由民推變官推
雖然把聲唔得但起碼叫識做綜藝效果 又有顏可以吸到我呢啲路人飯 跳舞都叫睇得過 仲要有鬥心

我反而覺得佢好啱做女優
當然做idol都好掂

最啱做我老婆

不過佢把聲好差咩

一大叫就雞仔聲

好想櫻花可以過到救世珠

我都好想,不過係冇可能

我覺得兩邊飯個心態唔同
櫻花個邊冇咁狂

櫻花根本idol命
由民推變官推

我反而覺得佢好啱做女優
當然做idol都好掂

最啱做我老婆

不過佢把聲好差咩

一大叫就雞仔聲

覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

btw點解46咁多資源可以上TOKYO GIRL COLLECTION
但48就冇
講樣貌嘅話照道理櫻花入山白間楓子等等都上得啦

佢sr成日唱歌 真係好難聽

但難聽都要聽
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

btw點解46咁多資源可以上TOKYO GIRL COLLECTION
但48就冇

佢sr成日唱歌 真係好難聽

但難聽都要聽

好聽左架啦=.=
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

Sony勁到顛
上面係咪有青要link 有埋中字
宅玉雪bbq
http://www.bilibili.com/video/av6230895
宅玉雪食好西
http://www.bilibili.com/video/av7191232

呢個組合真係有今生冇來世
上面係咪有青要link 有埋中字
宅玉雪bbq
http://www.bilibili.com/video/av6230895
宅玉雪食好西
http://www.bilibili.com/video/av7191232

呢個組合真係有今生冇來世

睇完發覺麻友友原來係一個癲婆嚟
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

48 gp 可能要 唔好成日影水著照/3點式 提高番啲image
佢地仲要影得唔靚 有啲為露而露

講真你係女仔 會唔會想睇佢地
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

人地有5,6個人氣雜誌專屬model

走既成條路線就係時尚 高端

水著團點比
我剩係知櫻花2ch以前好撚多單推

兒玉未兼任之前就已經討論櫻花兼任既可能
櫻花兼任之後就講緊移藉既可行

根本無視左成個HKT

覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

人地有5,6個人氣雜誌專屬model

走既成條路線就係時尚 高端

水著團點比

以前48最好個陣係咪都好少專屬model?

救世珠第一

世事都俾你看透了
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

48 gp 可能要 唔好成日影水著照/3點式 提高番啲image

係 個陪酒學園睇完屌出聲
佢地條裙夾波夾到好核突 好無美感 無眼睇
仲有我都幾唔鐘意變態水著 不過大把人衝去買既

好想櫻花可以過到救世珠

我都好想,不過係冇可能

我覺得兩邊飯個心態唔同
櫻花個邊冇咁狂

櫻花根本idol命
由民推變官推

我反而覺得佢好啱做女優
當然做idol都好掂

最啱做我老婆

不過佢把聲好差咩

咁你個名典算。。。

笑左
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

係 個陪酒學園睇完屌出聲
佢地條裙夾波夾到好核突 好無美感 無眼睇
仲有我都幾唔鐘意變態水著 不過大把人衝去買既

呢排有啲雜誌係46做封面 入面就有啲48相

咁你46著好晒時裝嚟影
48多數都影水著
對比太大
覺得櫻花講嘢好聽喎
反而係唱歌苦手就真

但48就冇

人地46 前排白麻
48 就前排救世珠

你話D女仔想變邊個多D丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞