有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
講問有冇禾珠喊圖or掙扎圖提供?

經典圖

經典圖

黑佢之前仲以為佢同玲奈咁好感情

救世珠心諗你個山本彩 乜都壓過我啦依家(嬲嬲

第二張圖後面,櫻花好high
紅白彩彩拎第一個陣,櫻花係台上面已經好high
佢之前有講過話好尊敬同鍾意彩姐
b站有紅白條片,有句彈幕類似係: 「櫻在自己的歌上掉C了還這麼高興」

關咩事 佢自己有第5開心到癲左就真

經典圖

有冇樣係清𥇦D
我記得豆腐果D cap 圖有,但我搵唔返

經典圖

黑佢之前仲以為佢同玲奈咁好感情

W松Cp黨:你望下玲奈卒con 我珠喊得幾犀利 就知道玲奈一定係我珠老婆啦

b站有紅白條片,有句彈幕類似係: 「櫻在自己的歌上掉C了還這麼高興」

應該唔關事 但佢地兩個後台有合照
感情都算唔錯 我諗指原第一佢會開心D

一定唔係熟 個陣佢貼張合照出黎都話難得同彩姐合照 佢有幾可可以同彩姐交流

一定唔係熟 個陣佢貼張合照出黎都話難得同彩姐合照 佢有幾可可以同彩姐交流

係唔熟呀 但記得佢幾鐘意阿彩
仲發夢夢到佢
崇拜同熟唔熟冇關係嘅
睇得出佢同指原個陣都真心鄧彩姐高興
咁當然佢兩個第一會更開心
但佢哋唔係話妒忌或者淨係滿腦子「不甘心」囉
識英雄重英雄

佢話感情唔錯呀嘛 最多咪HI BYE FD
我唔覺佢會鄧彩姐開心喎 封MAIL提都無提過
佢有自知之明第5就夠佢開心姐
崇拜同熟唔熟冇關係嘅
睇得出佢同指原個陣都真心鄧彩姐高興
咁當然佢兩個第一會更開心
但佢哋唔係話妒忌或者淨係滿腦子「不甘心」囉
識英雄重英雄

佢話感情唔錯呀嘛 最多咪HI BYE FD
我唔覺佢會鄧彩姐開心喎 封MAIL提都無提過
佢有自知之明第5就夠佢開心姐

我指算係有過交流 關係唔差姐 咁佢都有恭喜阿彩既

睇下岩唔岩駛

睇下岩唔岩駛

遲D又要贏返花爺

睇下岩唔岩駛

遲D又要贏返花爺

花爺
知佢會反殺,所以唔睇
估計最後都係櫻珠打和super

其實我一集都冇睇
至從馬路二後都冇再睇AKB 劇
其實真係好無聊
搞到班member 九五馬六奇奇怪怪唔知想點
反而櫸果套徳山就幾好,起碼班membef 正正常常
知佢會反殺,所以唔睇

我都唔諗住睇

可能係救世珠贏呢
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

不了 睇到嬲
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

不了 睇到嬲

我睇到尾
覺得好過AKB 劇好多
起碼開個頭都幾吸引
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

不了 睇到嬲

我睇到尾
覺得好過AKB 劇好多
起碼開個頭都幾吸引

就係睇到尾先嬲
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

不了 睇到嬲

我睇到尾
覺得好過AKB 劇好多
起碼開個頭都幾吸引

我係第一次追村內劇追左三個星期...
不過之後只有睇救世珠對花爺
陪酒只係睇過我彩CUT
知佢會反殺,所以唔睇

其實我一集都冇睇
其實真係好無聊

呢套有miru我都棄左
無推係48g真係好多野都無動力追 除非個劇係好睇/綜藝真係幾好笑
想當年馬路二入坑 經典
我係唔記得12定13年總選果日見到有人討論總選
跟住睇直播
見到有兩個都係叫松井既人連續拎到選拔位
覺得幾有趣
跟住開始係咁留意珠d劇場公演/CON/魔法廣播/S女
跟住就開始飯SKE
可以話我入48G坑就係由珠開始既
開頭唔覺乜野
但愈深入了解SKE,愈飯SKE就會發覺
SKE由頭到尾都只係資源傾斜到某個人身上
開頭見證住9人畢業,唔覺得一定係珠既問題,因為果時48G係開始吹緊次時代風(果時既所謂次時代好明顯,麻友/元T4/9期~12期/有份參演馬路3果一批mb)
跟住睇住SKE入面一個又一個走,到松玲都走埋
然後成年幾兩年後都係乜都冇變過
SKE原本推得好勁既4期5期,到6期,7D2到而家8期
都係出唔到幾個可以lead住全團未來既成員
你真係會個諗法:某人不如真係早D畢業走出村外啦
你真係好難唔會由元推轉為變黑

其實9個人畢業前SKE個勢係幾好
有一刻感覺係可以好過本家
可惜玲奈走左之後真係唔知想點
依家有種不如摺埋佢既感覺
禾珠就可以正式過本家
做本家C 就冇人黑佢啦

佢解除兼任果一刻我真係以為佢會行指原果條路(做隊長/支配人/專心提攜後輩)
上年有兩套村外劇我真係覺得佢開始鋪緊畢業條路
但到而家仲係以覺得自己係ACE咁不停講要第一第一
心諗………
我諗佢就算真係第一都唔會畢業
一定又會話要超越指原拎4次冠軍

呢d離教者見證可以bookmark係第一頁

ok 要諗下點加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞