有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
有排未出速報就鳩估下今年總選神7先

理想:
1 指原 麻友(打和 super~)
3 櫻花
4 由依
5 美音
6 奈奈
7 須田

現實:
1 指原
2 麻友
3 救世
4 櫻花
5 須田
6 美音
7 由依 or 奈奈 or 白間

miru 如果入到選拔都好好頭7真心唔敢諗 ard~10名

理想:
3 櫻花
4 由依
5 美音
6 奈奈
7 須田

現實:
1 指原
2 麻友
3 救世
4 櫻花
5 須田
6 美音

有神七乜都得

hi生田巴
有無其他slogan

理想:
3 櫻花
4 由依
5 美音
6 奈奈
7 須田

現實:
1 指原
2 麻友
3 救世
4 櫻花
5 須田
6 美音

其實大家都擔心入唔入到選拔
應該無問題掛...

理想:
3 櫻花
4 由依
5 美音
6 奈奈
7 須田

現實:
1 指原
2 麻友
3 救世
4 櫻花
5 須田
6 美音

其實大家都擔心入唔入到選拔
應該無問題掛...

大將唔選 miru入到前16都係審慎樂觀
禾珠都係講左四次唔甘心姐
你地唔好甘啦

嘩!佢都好惡下姐
其他fans call其他人都唔比
都忽上腦 見到搞到ske咁就火

有朵俾你叫 SKE暴君
唯我獨尊。。。

真係愈黎愈憎佢
決定左總選投綾巴同櫻

Allin 08

個樣

加埋額頭紋又老十歲

個樣

加埋額頭紋又老十歲

個表情幾似霞姨
究竟四台清收收埋埋左幾多五十路相
之前單野雖然有影響,但諗緊未至於咁掛,明明早兩日都無咩野,二期都未開,如果走兩件都幾大影響

一見到畢業引退字眼就亂諗野

我以為比人欺凌搞到要走

應該細路女嗌下交
其實無咩雙top會做到fd 除左前田大島

我覺得係3歲自己亂諗野,普通隊友講兩句總會有,最多都係不和,稱唔上欺凌

不過平時後台訪問對談之類都睇得出3歲唔成熟,有咩事就對住SR發洩,相比之下,美男成熟好多

ngt本身比人感覺氣氛和諸,好難令人覺得真係hey0,不過單野都激起咗兩邊wota對立,應該遲早又有花生食

中井係sr哭訴都習慣晒,有人鍾意有人憎,單野都唔太影響佢啲飯點睇佢

加藤美好多時都係將自己情緒收收埋埋,好少會講自己點諗,比起中井果隻大情大性少好多話題,其實呢種性格幾輸蝕
究竟四台清收收埋埋左幾多五十路相

我冇收埋救世珠老母d相
不過佢老母順眼過佢

佢解除兼任果一刻我真係以為佢會行指原果條路(做隊長/支配人/專心提攜後輩)
上年有兩套村外劇我真係覺得佢開始鋪緊畢業條路
但到而家仲係以覺得自己係ACE咁不停講要第一第一
心諗………
我諗佢就算真係第一都唔會畢業
一定又會話要超越指原拎4次冠軍

忍唔住笑左出聲

佢解除兼任果一刻我真係以為佢會行指原果條路(做隊長/支配人/專心提攜後輩)
心諗………

忍唔住笑左出聲

就算下年指/彩/麻都唔選/畢業
我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

心諗………

忍唔住笑左出聲

珠:想當年第一次總選 我19你先得27咋指原

嘩!山本彩得第4炸?

正呀!正呀!上到位啦

挑!你班人賣腎賣血先得第3?!不甘心!

我同你講 我要嘅係第1呀

你知道嗎?我咁緊張第一唔係為自己
係為左...達成大家想我第一嘅夢想
仲有呀 拎左第一 SKE就會勁過本家
名古屋所有人都可以得沾恩澤

為左要振興SKE勁過AKB
我!松井珠理奈!5年都唔會走!
我!要成為老屎忽第一!!!!!
心諗:嘩屌!我有嘅係青春仲等唔到指麻你班老野走?
又流幾滴不甘心既淚水之後繼續唔做野囉

心諗………

忍唔住笑左出聲

我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

不了 臭櫻夠20歲畢業嫁比我
上面啲圖 笑左
上面啲圖 笑左

好辛苦呀大佬 要望住佢

心諗………

忍唔住笑左出聲

我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

我覺得今年小櫻花已經有得同祂隻抽
(如果係根據運營今年預測好嘅劇本嚟睇

心諗………

忍唔住笑左出聲

我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

如果衪今年真係輸俾櫻就好笑lor個樣
一定黑到呢
禾珠都係講左四次唔甘心姐
你地唔好甘啦

嘩!佢都好惡下姐
其他fans call其他人都唔比
都忽上腦 見到搞到ske咁就火

有朵俾你叫 SKE暴君
唯我獨尊。。。

真係愈黎愈憎佢
決定左總選投綾巴同櫻

賣埋腎allin由依

好波

要守護由依 唔再比佢流悔恨嘅眼淚

心諗………

忍唔住笑左出聲

我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

如果衪今年真係輸俾櫻就好笑lor個樣
一定黑到呢

每一句都加「不甘心」

心諗………

忍唔住笑左出聲

我諗佢都未必得
櫻下年應該有得同佢爭掛

好難講
始終本身差太多票
櫻上年仲要跌票
仲要成個ske傾斜去救世珠到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞