有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
新手留名
支持救世珠

你都係推栗子
來留個名
我屌 topic cop錯左好鐘意 是l但

負皮左 希望樓主好好反省一下

發現珠推
我嗰個post就話應節啫
松井珠理奈 @JURINA38G
LINE不能登錄了,好像被人盜號
有朋友收到「我要總選第一,請投十票給我,可以買十隻CD投給我嗎?」這樣的LINE。
如果各位看到這樣的LINE麻煩block掉就好了

指原 莉乃 @345__chan
我太空閒了,就跟那人一直用LINE聊天

岡田 奈々 @okadanana_1107
啊 我收到了

小嶋 陽菜 @kojiharunyan
我收到了,正在聊天中

因為價錢太貴,所以在交涉中

高橋みなみ @taka4848mina
我都收到了,太擔心所以打電話給你了

聊到這裡沒有回覆我 ,另外我的貼圖很好用哦,推薦給大家

佐藤すみれ @sumire_princess
已block

指原 莉乃 @345__chan
我被要求10隻

内田眞由美 @Mayumi_mmm
沒有理會他

篠田麻里子 @mariko_dayo
@kojiharunyan 有講價嗎?笑

@mariko_dayo 講到3隻了

宮崎美穂 @730myao
為甚麼只有我沒被問?我也想被要求買啊

横山由依 ‪@Yui_yoko1208‬
宮崎美穂 @730myao 我竟然也沒有收到買CD的請求!

松井珠理奈:
可以買CD投給我嗎

佐佐木優佳里退出了聊天室

我屌 topic cop錯左好鐘意 是l但

負皮左 希望樓主好好反省一下

發現珠推
我嗰個post就話應節啫

呢個post又大量負皮搞到

其實我由江口愛實已經覺得佢唔錯
唔知點解一直冇人捧/捧唔起

樣靚之外冇咩特色
推po
救世珠應該好開心啦
關於佢嘅post禁多人幫佢推

其實我由江口愛實已經覺得佢唔錯
唔知點解一直冇人捧/捧唔起

樣靚之外冇咩特色

有棉花糖

Google+嗰次
原來咁多人反珠

我覺得講強推之恥 畢業既露露 同 027先係最恥X_X
牧野anna幫love crescendo排完新舞都唔提下珠好唔畀面

淨係識講啲𡃁妹
救世珠
原來咁多人反珠

我覺得講強推之恥 畢業既露露 同 027先係最恥X_X

9年推到依家
邊個夠珠勁
原來17年圈地榜出左
估唔到迷路現職ig打手都上到榜 雖然跌左幾多
原來17年圈地榜出左

有冇圖睇下
原來17年圈地榜出左

有冇圖睇下

動物吧有 ucc
你指又升

認知度 關心度
佢地pro到

認知度 關心度
佢地pro到

個幾條蛋散憑咩高過禾七仔正常無第一都會有第五啦個榜假既流既

認知度 關心度
佢地pro到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞