有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

仲咩放個男人上嚟

點解

你諗下
你阿媽係你呢個年紀就生左你出來
你都好應為你幸福同未來設想
仲留係ske?
ske喎
再蹉跎多十年都冇C你做

冇留意ske

其實ske仲有啲咩人俾救世珠糟蹋咗
我剩係知北川綾巴

古畑奈和

基本上每一期既大top都俾佢糟蹋左
yuria,kanon,nanako,nao,08

玩咩 08 明顯自己谷唔起 又樣衰 而且SKE不嬲味噌飯多 唔受官推

你唔好話後藤樂樂 比救世珠糟蹋左

同埋 丸子比人踢左去SKE 關珠咩事

老實講 你紅得起就好似須田咁入到總選啦

我所指既人都係原本係ske官推
但結果推推下都唔再推

咁多年來ske有幾多個民推係真係會俾營運重視
官推先係真正維持到ske成員曝光率
但連官推都唔再推的話
咁就好明顯係資源不足/傾斜到某一個人身上

呢D一直都有曝光 只係紅唔起wor..... 08 有紅?

p圖嚟

你諗下
你阿媽係你呢個年紀就生左你出來
你都好應為你幸福同未來設想
仲留係ske?
ske喎
再蹉跎多十年都冇C你做

冇留意ske

我剩係知北川綾巴

古畑奈和

玩咩 08 明顯自己谷唔起 又樣衰 而且SKE不嬲味噌飯多 唔受官推

但結果推推下都唔再推

但連官推都唔再推的話

點睇NMB資源不足 又紅起白間
點睇SKE資源不足 紅起須田

我唔係珠推 都睇唔過眼
貓頭一堆人黑珠 你地又跟以為潮流咩....

冇留意ske

我剩係知北川綾巴

古畑奈和

但結果推推下都唔再推

但連官推都唔再推的話

我唔係珠推 都睇唔過眼

原來黑珠係潮流。。。。。
我黑鳩佢係因為佢得罪左nmb飯ok?

btw 須田同白間都係靠自己握手紅起既
嘩睇o黎個topic真係做到野
08樣衰
https://www.instagram.com/p/BTtI6SXj8HZ/

一眼望過去,以為係娘娘,原來係吉朱

娘娘條路線真心啱吉朱走
白間,我嫌佢紅得遲啦
好早個陣我已經諗唔明點解佢總選咁樣
冇辦法難波人唔鍾意投票
咁當然我唔係話淨係得難波人會投nmb
但咁樣少減好多票源係事實,無謂拗啦呢啲

冇留意ske

我剩係知北川綾巴

古畑奈和

但結果推推下都唔再推

但連官推都唔再推的話

我唔係珠推 都睇唔過眼

原來黑珠係潮流。。。。。
我黑鳩佢係因為佢得罪左nmb飯ok?

btw 須田同白間都係靠自己握手紅起既

講到好似跟風黑咁
你又知唔知救世珠幾黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞