[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
申請完cv 係未可以申請black 但cv可以keep住個迎新 但black就唔可以有迎新 right?

Black 可以有舊客迎新

咁係咪可以照食cv迎新?
如果儲里數嘅話cv八達通自動增值回贈抵數抵玩?
見佢增1次$250就回50 compass dollar
大新one+係咪成個月計round up
定係逐個交易計round up
申請完cv 係未可以申請black 但cv可以keep住個迎新 但black就唔可以有迎新 right?

Black 可以有舊客迎新

咁係咪可以照食cv迎新?
如果儲里數嘅話cv八達通自動增值回贈抵唔抵玩?
見佢增1次$250就回50 compass dollar
琴日去左街檔申請左 sc am
個sales話有機會唔夠年薪都申請到
如果有巴打都想開既話記得去問問

根本就係同dbs black 一樣公廁既 world master card

利申:170k 都批

本身有冇sc 戶口
我本身冇佢戶口 上星期六網上申請左依家等緊佢結果
但得190k 年薪

低你好多
都唔知得唔得
但係190k機會都幾大

我有sc戶口

有無巴打知道股票計足定會計1/2

有次佢係港大擺街霸
條木咀話股票計0
海港城街霸話計足
利申:申請成功,等緊張卡
120k月薪,用6萬大法

根本就係同dbs black 一樣公廁既 world master card

本身有冇sc 戶口
但得190k 年薪

低你好多
都唔知得唔得
但係190k機會都幾大

正解,上網apply190k都批

本身有冇sc 戶口
但得190k 年薪

低你好多
都唔知得唔得
但係190k機會都幾大

我有sc戶口

有次佢係港大擺街霸
條木咀話股票計0
海港城街霸話計足

120k月薪

本身有冇sc 戶口
但得190k 年薪

低你好多
都唔知得唔得
但係190k機會都幾大

我有sc戶口

有次佢係港大擺街霸
條木咀話股票計0
海港城街霸話計足

120k月薪

年薪⋯⋯
自膠,打錯
3月尾申請BOC icard
今日先有得拎慢撚到呢
3月尾申請BOC icard
今日先有得拎慢撚到呢

我復活節個排申請咪有排等
想申請張信用卡賺里數
係咪SC Asia miles最抵?
但我月入13-14k
見到上面話戶口有60k就申請到
係咪我申請完戶口即擺60k就可以申請到張credit card ?
用咗信用卡幾年
一直都無係信用卡背後簽名
做銀行嘅朋友都叫我唔好簽
今日去拎新卡
Counter個妹妹係咁叫我係信用卡背後簽名
話咩之後簽帳要用到
但係我咁多年都無畀人對過簽名
想問大家有無簽?
用咗信用卡幾年
今日去拎新卡
話咩之後簽帳要用到
想問大家有無簽?

本身無
但我之前去Apple store / Sony store買嘢就要我簽返
用咗信用卡幾年
今日去拎新卡
話咩之後簽帳要用到
想問大家有無簽?

本身無
但我之前去Apple store / Sony store買嘢就要我簽返

點解唔好簽?
以前返sales pt碌卡一定要對卡背簽名,如果無簽要個名即時簽返先得
想申請張信用卡賺里數
但我月入13-14k
係咪我申請完戶口即擺60k就可以申請到張credit card ?

想申請張信用卡賺里數
但我月入13-14k

想申請張信用卡賺里數
但我月入13-14k

前幾日去HSBC 開左advance
佢地屈鳩我要埋運籌理財白金卡
我係諗住放夠600k 開 vs
其實係咪唔開通張白金卡就ok?

跟戶口既 一定有 無柒用
但交費一張卡只有頭1萬蚊有分
咁多張卡 有機會繳費用到都無壞

ON9 可以cut架 唔識又要出黎講
綜合黎講係咪得 icard同vs有得fight
前幾日去HSBC 開左advance
佢地屈鳩我要埋運籌理財白金卡
我係諗住放夠600k 開 vs
其實係咪唔開通張白金卡就ok?

跟戶口既 一定有 無柒用
但交費一張卡只有頭1萬蚊有分
咁多張卡 有機會繳費用到都無壞

ON9 可以cut架 唔識又要出黎講

一定有 同 可以cut 有衝突?
想申請張信用卡賺里數
但我月入13-14k

想申請張信用卡賺里數
但我月入13-14k

有冇巴打bea flyer用資產過到
我擺左廿萬other bank都fail
係咪要開返個bea ac入落去

人工唔過? 要幾多資產先得?

人工得200k
資產我都想知要幾多

人工得200k
資產我都想知要幾多

我用bochk 資產大約950K 批左, 年人工240K, 跟著批左差唔多150K信用額
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞