[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
上星期收到dbs black
前幾日係ae roadshow叫女朋友申請埋cx個張
我做附屬
隔一排自己申請多一張主卡
而家想申請埋渣打個張
之前聽過好似200k資產但第一頁寫600k
想問邊個先係

屌睇錯!!
60k先係
自隊

想問boc i-card through E-banking交水電煤 或者 增設八達通有冇分?

好少

不如用恆生 每$200回$1

boc $15@1里

不如用flyer $5一里
上個禮拜申請咗CV,想問下大概幾時批核成功和收到卡?之後我想申請black 海外消費,6月10號趕唔趕得及收到張卡
上個禮拜申請咗CV,想問下大概幾時批核成功和收到卡?之後我想申請black 海外消費,6月10號趕唔趕得及收到張卡

應該得
我2張卡都係半個月內搞掂哂
我做附屬
而家想申請埋渣打個張
想問邊個先係

60K

Btw 你肯定你可以食哂三張迎新?
我做附屬
而家想申請埋渣打個張
想問邊個先係

60K

Btw 你肯定你可以食哂三張迎新?

應該食唔晒
所以渣打應該過一排先申請
而家主打dbs
之後幫女朋友碌ae

唔係好明pay me玩法,即係用信用卡過數俾自己,咁可以食迎新?
Citi reward 卡,hktv買野有無5x積分?
生日個月份8x,係唔係成個月份係指定商戶買就有?
計返都1.87至3蚊里,仲抵過bea 卡

hktv mall當呀,生日月份只係5x變8x同埋有封頂 可惜最近幾個月都冇積分迎新

幾多封頂,生日8x都要指定商戶先有?

跟返5x指定商戶,好似月結單計10000蚊封頂

$5,000 封頂

岩岩收到email
但我張卡6月到期點算
請問AE白金卡美膳會, 係唔係指定餐廳食咩都半價? 定要食set dinner先有折?
想問下cv轉black
想食cv個臨新,駛唔駛用cv簽夠個簽賬要求先apply black?
molala收sms話dbs black碌左7千幾
打上去問係ctrip度碌 俾人盜用
而家凍結左張卡同出過張新俾我
想問下cv轉black
想食cv個臨新,駛唔駛用cv簽夠個簽賬要求先apply black?

無衝突

巴打之前有碌過ctrip?
想問下有無得dbs 有無得set簽帳有sms通知?
我啱啱網上簽帳左3次 得第1次有sms收

ctrip大陸野

從來都冇用過

從來都冇用過

咁果七千幾要唔要俾

從來都冇用過

咁果七千幾要唔要俾

dbs話交俾保安組查
我諗唔駛我食瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞