[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

學生搵 roadshow 開 AE 都得
有無人用資產申請到 citi prestige?
之前sales 話1m 就得 最後又係唔批

留名想知*2
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

留名想知*2

打過去問話一定要年薪申請 唔知堅定流
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

點都好過

其實好難核突得過呢張野
唔知我拎住呢張卡去大陸㩒錢會唔會俾人拉呢?
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

點都好過

其實好難核突得過呢張野

我第一眼見到心諗:屌你唔好再肉酸啲

學上面巴打話齋換張鐵甲奇俠都好,有無巴打知道是咪任揀邊款?
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

點都好過

其實好難核突得過呢張野

是但啦
一定靚過呢張藍色野
我仲記得果日我開戶口
佢俾左呢張藍色野,叫提款卡
同另一張手寫嘅綠色爛鬼卡紙,話「銀行櫃臺用呢張」
我心諗 唔撚係掛⋯⋯
M記個麥樂會會員卡都靚過佢
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

點都好過

其實好難核突得過呢張野

是但啦
一定靚過呢張藍色野
我仲記得果日我開戶口
我心諗 唔撚係掛⋯⋯

係呀我就係依張 屌 柒到唔敢拎出黎
張綠色卡仔最柒 咩撚野 提款卡號碼 同戶口號碼唔同
真係痴撚線

想換紅色個張鐵甲奇俠
想申請張信用卡賺里數
係咪SC Asia miles最抵?
但我月入13-14k
見到上面話戶口有60k就申請到
係咪我申請完戶口即擺60k就可以申請到張credit card ?

海港城長期有街霸
你去到問下服務台渣打街霸係邊就得
我都係銀行分行唔show 我
街霸幫我搞掂

想問 如果我而家讀緊U 現持有manhattan sc卡 10000limit 如果我開個戶口放六萬入去 再去搵街霸申請 職業做番待業 會唔會申請到? 同埋有over 10000limit
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

點都好過

其實好難核突得過呢張野

是但啦
一定靚過呢張藍色野
我仲記得果日我開戶口
我心諗 唔撚係掛⋯⋯

真係痴撚線

想換紅色個張鐵甲奇俠

我以為我阿嫲拎本紅簿仔去打簿已經好老土
直至到渣打俾左果張綠色卡仔我
真係冇得輸
再用埋佢部atm
屌,好似翻左80年代
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

點都好過

其實好難核突得過呢張野

是但啦
一定靚過呢張藍色野
我仲記得果日我開戶口
我心諗 唔撚係掛⋯⋯

真係痴撚線

想換紅色個張鐵甲奇俠

我以為我阿嫲拎本紅簿仔去打簿已經好老土
直至到渣打俾左果張綠色卡仔我
真係冇得輸
再用埋佢部atm
屌,好似翻左80年代

仲要一次最多拎得一萬 拎三萬分三次,用佢部垃圾機搞左成十分鐘 好彩夜晚冇人排隊
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

有無圖

海港城長期有街霸
街霸幫我搞掂

想問 如果我而家讀緊U 現持有manhattan sc卡 10000limit 如果我開個戶口放六萬入去 再去搵街霸申請 職業做番待業 會唔會申請到? 同埋有over 10000limit

屌我都係
想當年唔識玩信用卡畀啲sales拉我申請咗張
而家想出am真係cut又唔係唔cut又唔係
At least出到卡都無迎新
OFF topic下

渣打新出既提款卡好靚
過2日即刻去換卡

Ebanking好似有得直接申請 唔洗去排 岩岩用ebanking我都見到
不過無cirrus atm 迫你一定要揀銀聯

海港城長期有街霸
街霸幫我搞掂

屌我都係
想當年唔識玩信用卡畀啲sales拉我申請咗張
而家想出am真係cut又唔係唔cut又唔係
At least出到卡都無迎新

係學校成日有sales r開卡 話咩開唔到都送50/100 我都完全唔理佢
唉!!!!我既發咭日係3月3,截數日係5月10 。。。。我就以為食迎果首兩個月係計截數日,仲臨尾9號 買陪新電視同報學考車谷到上4萬。。。而家SC AM 既迎新食得果兩萬蚊。。。。。。想問下各位巴打有冇方法打上同CS講,叫佢廷後我個迎新日去到截數果日!!!感激解答!
唉!!!!我既發咭日係3月3,截數日係5月10 。。。。我就以為食迎果首兩個月係計截數日,仲臨尾9號 買陪新電視同報學考車谷到上4萬。。。而家SC AM 既迎新食得果兩萬蚊。。。。。。想問下各位巴打有冇方法打上同CS講,叫佢廷後我個迎新日去到截數果日!!!感激解答!

講就冇乜得點講
人地應該寫得好清楚係兩個月、六十個月曆日之類
何況係"你以為"佢計截數日

講就冇乜得點講

你可以試下,不過最好打定輸數,因為我之前都打過上去問類似既野,我話我收到卡都已經遲咗幾日,有無得補返,cs話由銀行批卡果日起計,無得講

講就冇乜得點講

你可以試下,不過最好打定輸數,因為我之前都打過上去問類似既野,我話我收到卡都已經遲咗幾日,有無得補返,cs話由銀行批卡果日起計,無得講

Btw 再加上人地講明兩個月內,你前後成六十幾日,諗都諗都無咁荀啦

之前一月尾批咗卡,我問cs二月特別短,會唔會計六十日?個cs都話一月尾出卡,兩個月就係三月尾,唔會補多幾日

講就冇乜得點講

Btw 再加上人地講明兩個月內,你前後成六十幾日,諗都諗都無咁荀啦

之前一月尾批咗卡,我問cs二月特別短,會唔會計六十日?個cs都話一月尾出卡,兩個月就係三月尾,唔會補多幾日

唉,咁就蝕囉今鑊!!!!!
你地出卡食迎新, 唔係一早諗定有乜要碌先出既咩

普講幾千蚊果啲唔會諗啦,每個月食飯買吓野都有啦

不過sc am 要三萬幾(雖然無限定要碌夠先有迎新)真係諗唔到點碌咁多(playme又無)

普通幾千蚊果啲唔會諗啦,每個月食飯買吓野都有啦

不過sc am 要三萬幾(雖然無限定要碌夠先有迎新)真係諗唔到點碌咁多(playme又無)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞