[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想申請張信用卡賺里數
係咪SC Asia miles最抵?
但我月入13-14k
見到上面話戶口有60k就申請到
係咪我申請完戶口即擺60k就可以申請到張credit card ?

海港城長期有街霸
你去到問下服務台渣打街霸係邊就得
我都係銀行分行唔show 我
街霸幫我搞掂
有冇巴打bea flyer用資產過到
我擺左廿萬other bank都fail
係咪要開返個bea ac入落去

人工唔過? 要幾多資產先得?

人工得200k
資產我都想知要幾多

我用bochk 資產大約950K 批左, 年人工240K, 跟著批左差唔多150K信用額

巴打咁多資產先得
bea會唔會有街霸做到

人工得200k
資產我都想知要幾多

我用bochk 資產大約950K 批左, 年人工240K, 跟著批左差唔多150K信用額

上個月開卡
一樣都係批150K
用資產批 一球多D
無報年薪
想問下vs個5倍分配係咪網上登記左就即時生效?有無得check?
如果我買野做分期d積分又點計?

人工得200k
資產我都想知要幾多

上個月開卡
一樣都係批150K
用資產批 一球多D
無報年薪

擺bea ac 定other bank

人工得200k
資產我都想知要幾多

上個月開卡
一樣都係批150K
用資產批 一球多D
無報年薪

其他
想問下vs個5倍分配係咪網上登記左就即時生效?有無得check?
如果我買野做分期d積分又點計?

應該唔係 有寫要等3日左右 上返個網有得睇要等幾耐

人工得200k
資產我都想知要幾多

上個月開卡
一樣都係批150K
用資產批 一球多D
無報年薪

其他

要咁多
想申請張信用卡賺里數
係咪SC Asia miles最抵?
但我月入13-14k
見到上面話戶口有60k就申請到
係咪我申請完戶口即擺60k就可以申請到張credit card ?

海港城長期有街霸
街霸幫我搞掂

學生申請ONE+被拒絕
學生申請ONE+被拒絕

你申請白金定鈦金?
學生申請ONE+被拒絕

吓?無理由架喎
你係咪申請Platinum 同講明唔要Titanium?
搭單問,聽過好多人講大新批卡慢,我四月廿五號網上申請one+,係咪預五月尾先知結果,網上查批核狀況仲係審批中

有大新卡既巴打可唔可以分享吓大約要幾耐?
學生申請ONE+被拒絕

你申請白金定鈦金?

白金 無剔走降落鈦金個到
學生申請ONE+被拒絕

吓?無理由架喎
你係咪申請Platinum 同講明唔要Titanium?

無剔唔要Titanium
搭單問,聽過好多人講大新批卡慢,我四月廿五號網上申請one+,係咪預五月尾先知結果,網上查批核狀況仲係審批中

由遞form起個幾月
CX Elite入環亞lounge使唔使好似銀聯咁book 架?
係咪宜家門口有得拎外賣走?

海港城長期有街霸
街霸幫我搞掂

4月29網上申請
琴日收到sms 話申請審查中
岩岩再sd 黎話批左
好快 三個工作天搞店

我四月頭網上搞,交齊文件兩個星期批左,五日內收卡,但得個一皮野
有個好新手既問題 我想問如果我冇渣打戶口 想找卡數時 係咪經網上轉帳就得 唔同銀行會收手續費?
有個好新手既問題 我想問如果我冇渣打戶口 想找卡數時 係咪經網上轉帳就得 唔同銀行會收手續費?

可以用pps找數唔會收手續費
CX Elite入環亞lounge使唔使好似銀聯咁book 架?
係咪宜家門口有得拎外賣走?

唔洗book
但外賣就唔知 上星期都入左去食魚蛋粉同拎枝水

好多銀行都唔收
boc,hsbc都唔收
但pps方便d啦

海港城長期有街霸
街霸幫我搞掂

4月29網上申請
岩岩再sd 黎話批左
好快 三個工作天搞店

可惜小弟年薪唔夠240k,網上申請唔到

海港城長期有街霸
街霸幫我搞掂

4月29網上申請
岩岩再sd 黎話批左
好快 三個工作天搞店

可惜小弟年薪唔夠240k,網上申請唔到

其實我都係190k 年薪
不過成個稅單做salary proof
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞