[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
想問大家申請DBS black 過左幾耐先批?
網上申請左成個月,完全無消息。 定係其實係正常?
利申 第一次申請信用卡。

申請至收到卡,五日
你一係打上去問,一係申請多次

Thanks,原來佢已經批左仲寄埋比我,今日睇番啲信先發現到……

Dbs好似好興唔send己批既msg比你就批完寄埋比你

申請至收到卡,五日

Thanks,原來佢已經批左仲寄埋比我,今日睇番啲信先發現到……

我都係上佢網check先知批咗
想申請dbs black 卡 大家都係online 申請?
想知去分行會唔會多d野送

經人推薦申請啦
推薦人同被推薦人都有 DBS$60 (1,250 Asia Miles)

申請至收到卡,五日

我都係上佢網check先知批咗

勤啲拆信啦!萬一有咩費用要交,遲左拆遲左交,俾人罰錢就無謂
本身有
渣打 executive plantium
花旗 rewards
中銀 icard

arm arm 申請到HSBC Visa Signature
係咪可以replace 上面d card

咁好似好撚柒

想問下flyer world 有冇人用到網上銀行?明明我login 過一次但又話停用左叫我去分行啟用返

咁我點繳費

去分行囉
本身有
花旗 rewards
中銀 icard

arm arm 申請到HSBC Visa Signature

咁好似好撚柒

本身有
花旗 rewards
中銀 icard

咁好似好撚柒

本身有
花旗 rewards
中銀 icard

咁好似好撚柒

你地有幾多張卡?
想睇下幾多張先會太多卡搞到影響到批卡

咁好似好撚柒

太少都唔好意思簽 ,除非係張卡迎新期有個quot要簽先會話我比
你地有幾多張卡?
想睇下幾多張先會太多卡搞到影響到批卡

趕住出卡既話,搵街sales /入分行/上網申請,邊個快d? thanks!!!
趕住出卡既話,搵街sales /入分行/上網申請,邊個快d? thanks!!!

我覺得搵信用卡sales會快d

可能佢想強調自己18歲就揸住一球呢

我以為得我一個咁覺得

你地唔講我又無留意依點
下下都利申18歲學生
屌啦星 話撚左佢知得又上返黎討論區問

另外 好奇問下 你18歲開張信用卡有咩用 你平時洗好多錢架咩 ?

無想強調既意思 係自己同大家情況唔同先利申姐 一球真係唔算多
一個月會同同學出去食幾次野 同埋都多上網買野 所以想申請翻張卡

無錯,一球唔算多
問屋企人拎多幾球之後搵我
有好卡教你開
到時記得再利申多次

父幹一球都要靠小恩小惠
買層樓收租都唔撚止慳埋d食飯飲野數啦

我都想父幹啊
為咗幾個app同content farm犧牲埋學業先賺得個一球 好灰

係咁撚勁就唔洗上黎鳩up啦
屌 DBS eminent 郵寄月結單都收錢

唔係第一日既事,而且好多銀行都開始左收費

經人推薦申請啦
推薦人同被推薦人都有 DBS$60 (1,250 Asia Miles)

冇推薦人

經人推薦申請啦

冇推薦人

你講完呢句陣間就會有post link 出黎

經人推薦申請啦

冇推薦人

你講完呢句陣間就會有post link 出黎

居然仲未有人狗沖po link

唔係第一日既事,而且好多銀行都開始左收費

但係出左電子月結單 又無sms通知
今日去百佳用 DBS CV 好抵
請問八達通增值嚟講
邊張卡抵玩

今日去百佳用 DBS CV 好抵

惠康enjoy 抵d 唔洗一定碌夠100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞