[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
學生申請dbs cv見一星期都未有回音
我上dbs個網check話批左
但一直無收到sms話批

我都係咁
但自己有APPLY埋BLACK

張卡自己寄左黎
爸打們有野求問,想申請一張専用來網上購物的信用咭,爬過文知道爸打都推薦 BOC i card 或者 CCB eye card ,我平時多數用黎網上買機票,book酒店,淘寶用。想問下應該出邊張好?本身自己有SC AM,,大新one+,CX AE咭。。。thx

求解

hsbc vs 極速批
前後用左三日, 自己網上apply
張圖早兩日cap
爸打們有野求問,想申請一張専用來網上購物的信用咭,爬過文知道爸打都推薦 BOC i card 或者 CCB eye card ,我平時多數用黎網上買機票,book酒店,淘寶用。想問下應該出邊張好?本身自己有SC AM,,大新one+,CX AE咭。。。thx

求解

兩張都申請
iCard 得頭 $1111.1 有十倍,
之後 eye card 補上
我見d卡話找數有58日還款期
佢係點計 可以遲過佢月結單個還款日?

由你新單第一日計
咁大個仔唔好咁天真
如果申請唔到bea flyer
仲有邊張交網上繳費係抵
得hsbc+建行果張?

hsbc vs 極速批
張圖早兩日cap

巴打申請入息要幾多?

由你新單第一日計
咁大個仔唔好咁天真

以為每個月都係

由你新單第一日計
咁大個仔唔好咁天真

以為每個月都係

姐係新卡計? 唔係好明
但一直無收到sms話批

我都係咁

Black同eminent點揀好?學生申唔申請到eminent

你地compass visa揀左咩迎新優惠

thanks

由你新單第一日計
咁大個仔唔好咁天真

以為每個月都係

姐係新卡計? 唔係好明

你打上問啦
但一直無收到sms話批

我都係咁

Black同eminent點揀好?學生申唔申請到eminent

thanks

學生申請cv再eminent
2張已批
琴日去左街檔申請左 sc am
個sales話有機會唔夠年薪都申請到
如果有巴打都想開既話記得去問問

根本就係同dbs black 一樣公廁既 world master card

利申:170k 都批

本身有冇sc 戶口
我本身冇佢戶口 上星期六網上申請左依家等緊佢結果
但得190k 年薪

低你好多
都唔知得唔得
但係190k機會都幾大

我有sc戶口

有無巴打知道股票計足定會計1/2

股票要12萬
PP就快過期 boc vi 簽帳唔夠可唔可以續 俾d錢入lounge
但一直無收到sms話批

我都係咁

thanks

1. 學生可申請Eminent Visa Platinum
2. Apple Pay / AAVS迎新

由你新單第一日計
咁大個仔唔好咁天真

以為每個月都係

姐係新卡計? 唔係好明

你打上問啦

你唔明佢個計法不如即碌即還啦好無?
但一直無收到sms話批

我都係咁

張卡自己寄左黎

Thanks 再留意下先

由你新單第一日計
咁大個仔唔好咁天真

以為每個月都係

姐係新卡計? 唔係好明

你打上問啦

你唔明佢個計法不如即碌即還啦好無?

唔好理啦,總之跟statement上嗰個日子前找數

hsbc vs 極速批
張圖早兩日cap

巴打申請入息要幾多?

應該冇人破到我紀錄

hsbc vs 極速批
張圖早兩日cap

巴打申請入息要幾多?

應該冇人破到我紀錄

我自己係上年7月apply、9月先批 足足隔左兩個月,我仲以為唔批
中間8、9月仲要send 兩次短訊催我交文件 (明明一早交晒)
中銀出糧 20k一個月
申請返中銀信用卡都唔批

我自己係上年7月apply、9月先批 足足隔左兩個月,我仲以為唔批
中間8、9月仲要send 兩次短訊催我交文件 (明明一早交晒)

可唔可以分享下入息幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞