[💳 ] 信用卡討論區(9) 禁止貼link

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
請問開一張Tap&Go會否影響信貸評級啊!因為想網上買野唔留名-.-準備開張現實用的實名信用卡!
得跟hsbc advance戶口出嘅信用卡有冇巴打知可唔可以申請hsbc vs share limit咁?
香港人最鐘意一邊扮大袋一邊又做埋d乞衣行為
想問下icard交左申請表後
要幾多年先可以攞到卡
上個月頭已經交表到宜加都未有信叫去分行拎卡
要幾多先可以攞到卡

一年內一定有
要幾多年先可以攞到卡

我當時月頭交月尾拎到
Btw iCard 換禮品同換里數都幾麻煩
要幾多年先可以攞到卡

其實會唔會係唔批
請問開一張Tap&Go會否影響信貸評級啊!因為想網上買野唔留名-.-準備開張現實用的實名信用卡!

睇你打字啲文法真係好funny,最funny係個表情
得跟hsbc advance戶口出嘅信用卡有冇巴打知可唔可以申請hsbc vs share limit咁?

Push
DBS compass visa 選擇左迎新仲有冇得改
已批左但未出卡

有,打上hotline
我就係成功既例子

我打上去佢話唔得
已批左但未出卡

有,打上hotline
我就係成功既例子

我打上去佢話唔得

有無話咩原因
我話當初揀錯左就得
已批左但未出卡

有,打上hotline
我就係成功既例子

我打上去佢話唔得

有無話咩原因
我話當初揀錯左就得

今日開左卡唔知仲可唔可以
佢話選定左冇得改
再打去問下

睇你打字啲文法真係好funny,最funny係個表情

特登唔柒回ed人

Push

你本身夠唔夠資格申請 vs?
多唔多人用大貓張銀聯雙幣
sc asiamiles card啱啱打去waive $1800 年費
佢話如果唔waive嘅話佢會送18000 miles俾我
大家會點揀
sc asiamiles card啱啱打去waive $1800 年費
大家會點揀

即係$1800買18000里,睇你急唔急住用18000里,唔急緊係慳返$1800

Push

夠啊巴打
大家會點揀

即係$1800買18000里,睇你急唔急住用18000里,唔急緊係慳返$1800

其實一毫子一里,差唔多啦
15000里搭國泰去台灣
你計番, 平日搭國泰去台灣要幾錢?
大家會點揀

我知呀,不過呢個rate都好似算幾抵
平時買miles都冇乜機會咁平
大家會點揀

其實一毫子一里,差唔多啦
15000里搭國泰去台灣
你計番, 平日搭國泰去台灣要幾錢?

我不嬲當1 miles 值$0.1
佢呢個算係公平價錢囉
用錢買緊係唔抵啦
現金券賣番出去都要蝕啦
里數價值一毫子唔等於需要用一毫子去買
我係你就cut左佢等半年迎新好過
我過左迎新之後就無再用過呢張卡

Push

夠啊巴打

Hsbc 一張卡一個 limit
我唔係幾明白你想達到咩效果
琴日去左街檔申請左 sc am
個sales話有機會唔夠年薪都申請到
如果有巴打都想開既話記得去問問
琴日去左街檔申請左 sc am
個sales話有機會唔夠年薪都申請到
如果有巴打都想開既話記得去問問

根本就係同dbs black 一樣公廁既 world master card

利申:170k 都批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞