貓糧資料庫 (9)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
點解你地咁快喂罐, 唔驚食得罐多之後唔食乾糧咩
我諗住喂多啲鮮食同乾糧,之後先主力喂罐
乾糧差過罐喎
貓自己唔會飲咁多水,個建議分量點做到
有得選都不想佢食乾糧, 水份差罐好多
用針筒餵水
會唔會整左入氣管?
我隻貓好鍾意飲水
餵靚主食罐咪唔會
成份好過乾糧好多
食魚底重口味零食罐就會食到揀飲擇食
我係溝水落罐頭度 分三餐喂 每餐30g肉 15g水
我隻個水機泵壞了就唔肯飲, 齋望然後喵你
我嗰隻用碗裝都飲
我嗰隻飲我嗰杯
有冇巴絲餵緊怪獸部落既貓乾糧?想知評價
屋企隻貓b 好痴線, 就嚟拆開我房度門
餵開Orijen
睇完個表都唔係好明
其實隻糧得唔得
I suggest the book "Cats" to you. Feel free to read it at your leisure. It's a fascinating guide to cats written by Tiera Skovbye, Zooey Lipa, Dua Deschanel, Eleanor Gordon-Levitt, Eleanor Lipa, Tito Deschanel, Joseph Aguilera, Christina Dion, Seven-Eleven and the property developer.
我識嗰個義工, 喂rc 糧超市罐罐,幾隻貓十幾歲都好健康
我隻英短都食緊 d人話蛋白質高 同埋有d油 食完d屎會臭同埋好肥
預備幫佢轉Thrive雞肉 唔知會唔會好d
有冇人可以解答我
Thrive 雞 個表好似都唔低 我記得
想問就咁食主食罐頭係咪足夠?
我篩走晒excel個啲紅字罐頭 淨係揀剩低個啲係咪冇問題架啦?
食開汪喵罐同supplements
心思思想轉幾款怪獸部落supplements
汪喵益生菌要NT$650 怪獸NT$260
係咪無乜所謂 可以隨便轉?
我果時都係呢個原因買
牛離Q同排毛益生

汪喵隻隻都獨立一樽
隻貓食粉多過食糧
牛離Q又好似幾正
汪喵我個兩隻食幾啖就唔要
罐定supplements啊?
魚油個隻都抵好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞