超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
想禁右下角個頁數, 點知禁左樓主右下個向下箭咀
個箭咀係咩黎
大學生都咁弱智

邊個話比你聽大學生一定係好聰明架?
大學生都咁弱智

邊個話比你聽大學生一定係好聰明架?

可能有種懷才不遇既心態比人捉住
我都有大學同學中過, 佢覺得自己讀個下書, 唔應該"淪落"到畢業之後要好似其他打工仔咁,返朝九晚五逗個萬零二萬蚊人工. 佢又唔係叻過人,但又覺得自己天生係做大生意, 一考得唔好就屌鳩個prof對佢唔公平, 所以一見到傳銷有得發達咁, 就中個頭埋佢連學都唔返.
我都有大學同學中過, 佢覺得自己讀個下書, 唔應該"淪落"到畢業之後要好似其他打工仔咁,返朝九晚五逗個萬零二萬蚊人工. 佢又唔係叻過人,但又覺得自己天生係做大生意, 一考得唔好就屌鳩個prof對佢唔公平, 所以一見到傳銷有得發達咁, 就中個頭埋佢連學都唔返.

所以一見到傳銷以為有得發達咁, 個陣佢中個頭埋去連學都唔願返*
讀到大學咁都分析唔到....
我中過招
中伏唔奇
你講少左樣野

佢哋會話負面消息係 宏觀調控
因為成件事佢地都吹到好真
成個城市又真係有好多人做緊個樣野
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人
點拉你上去 同埋上面係咩環境

首先就係一個好耐無見既朋友話有工作上既野介紹比我
咁就叫我上去大約7日到啦
佢地係會用唔同既藉口呃你上去先, 而家就開始帶你去見唔同既朋友
再慢慢暗示你知佢地做緊d咩

我上到去主要係同香港幫既人一齊周圍去
佢地咩洗費都會幫你比, 係咁扮fd等你融入佢地
最on9既係佢地會帶你去唱k, 唱唱下會停晒要逐個逐個自我介紹
好撚難頂

咁佢地暗示左咩野?

我見香港人都幾多
同埋好多係成個家族咁上去

咁佢地個計劃會有幾個數字, 就不斷帶你周圍去同你講呢件事係國家暗中進行緊
個國家公園點解要有呢個數字既樹, d石像又代表d咩, 個市既市長個d點樣一個個咁入左中共核心政權等等
我個陣有諗過返黎寫個故講返個幾日既事, 所以有mark低d資料
夜少少可以搵返出黎再講下

巴打等你分享資料出黎
我有舊同學同我講佢有個朋友前幾日上左去貴州
上去之前已經google哂啲資料
但佢最後落番黎竟然話呢件事係真既
究竟上面點做到
同埋呢樣野唔可以外國人 本地人參與
讀到大學即係智力正常喇
咁都被人呃
無野好講喇
衰撚過被祈福黨呃
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人
點拉你上去 同埋上面係咩環境

首先就係一個好耐無見既朋友話有工作上既野介紹比我
咁就叫我上去大約7日到啦
佢地係會用唔同既藉口呃你上去先, 而家就開始帶你去見唔同既朋友
再慢慢暗示你知佢地做緊d咩

我上到去主要係同香港幫既人一齊周圍去
佢地咩洗費都會幫你比, 係咁扮fd等你融入佢地
最on9既係佢地會帶你去唱k, 唱唱下會停晒要逐個逐個自我介紹
好撚難頂

咁佢地暗示左咩野?

我見香港人都幾多
同埋好多係成個家族咁上去

咁佢地個計劃會有幾個數字, 就不斷帶你周圍去同你講呢件事係國家暗中進行緊
個國家公園點解要有呢個數字既樹, d石像又代表d咩, 個市既市長個d點樣一個個咁入左中共核心政權等等
我個陣有諗過返黎寫個故講返個幾日既事, 所以有mark低d資料
夜少少可以搵返出黎再講下

巴打等你分享資料出黎
我有舊同學同我講佢有個朋友前幾日上左去貴州
上去之前已經google哂啲資料
但佢最後落番黎竟然話呢件事係真既
究竟上面點做到

佢有7日,慢慢一步一步帶你睇“證據”
好易中伏
中得呢d

十個有11個都係自命不凡

以為 自己真正能力是搵大錢
同埋呢樣野唔可以外國人 本地人參與

呢個係佢地9up
有好多體系

有越南 馬來西亞國籍
愈多人中招愈好
咁先可以埋下反中情緒
其實就咁聽人講 個個都唔會信
但當你係上面既時候 樣樣野都好似係真咁樣
呃多啲支那人
愈多人中招愈好
咁先可以埋下反中情緒

爬左咁多文 中左伏個班起馬玩三五年先醒
愈多人中招愈好
咁先可以埋下反中情緒

爬左咁多文 中左伏個班起馬玩三五年先醒

有啲好快醒

支那呢台戲度左好耐

支那呢台戲度左好耐

亦都做左好多年 我諗無10年都有8年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞