超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
有冇巴打有懶人包 我依家係貴陽救緊人
發覺好多香港人係度 佢地好確信有錢收到

巴打 你點救

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

你睇過既野佢地全部一早都睇過
所以根本唔需要你救

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

ching堅持自己信念
唔好睇小洗腦嘅威力
btw你點救人??
係唔係真係未番過大陸做野所以咁單純
係上面跑得幾年江湖 都會覺得on撚9
見到呢d心都寒埋
之前太信"朋友" 問都冇問就俾左萬幾佢入傳銷
我認我蠢太易信人 但到依家都諗唔明點解連朋友都可以呃 友誼對佢黎講其實係咩
Wah jeng
咁似人中邪教

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

ching堅持自己信念
唔好睇小洗腦嘅威力
btw你點救人??

諗著了解完返香港 再同人商量點攪
佢地個運作聽落好完美 但好怪個感覺

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

ching堅持自己信念
唔好睇小洗腦嘅威力
btw你點救人??

首先自己唔好信先

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

ching堅持自己信念
唔好睇小洗腦嘅威力
btw你點救人??

首先自己唔好信先

想問有冇tg 係有過來人可以加黎傾下 依家1線資料
有朋友上左去兩三年 仲話學左好多野識左好多人我地班fd已經放棄佢
我本身仲以為係講Amway
有朋友上左去兩三年 仲話學左好多野識左好多人我地班fd已經放棄佢

係咪每個月都會返落黎一次
我本身仲以為係講Amway

咩意思

係咪每個月都會返落黎一次

好似一年先翻黎幾次,但佢唔係好想比人知佢翻黎咁
post主係唔係度 有冇tg加
聽日last好驚帶唔到佢走
有樣野好奇,1040嚟個組織係傳銷行業係咪寡頭壟斷定係大家都打住1040嚟個旗號。因為搞傳銷成本好低,回報又高,應該有好多競爭者。咁樣應該全國遍地開花又或者極速收皮。想了解下成個行業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞