超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
傳銷係大陸本身就犯法
就算點樣增長見識同人脈都好
都唔應該鼓勵朋友上去掛?
唔關膽識事掛
傳銷係大陸本身就犯法
就算點樣增長見識同人脈都好
都唔應該鼓勵朋友上去掛?
唔關膽識事掛

個度識到既人脈都中哂伏
鬼同外星人存在既可信性應該比呢一千萬高
上面好多友(懷疑已經中左),講咩上去試下,鍛鍊自己 個個月上去幾次,唔晒食住車票?上去唔係去打工做野,唔會有人工俾你架,你要賺到錢,係要係香港拉一個過去,個條友仲要入埋會,你先有幾千蚊執呀。仲有,未見官先打八十(自己要先入會交六萬幾)
咁㭍on9既野都做
頂,坐監都見識到好多普通人想像唔到嘅野
仲會識到各類專才
總之想話上去睇下七日 覺得自己無野果d
好自為之 唔係人人岩同做得黎

有能力既做得黎既 點解要上去做一份犯法既工作
聽你咁講 呢份工真係好似會帶黎好多好處咁

同我上左貴州個fd講既咁似既
痴線
過咗一日,突然咁多人話上去好有意義,可以鍛練身心
慫恿大家上去
你地係咪傳銷黎㗎
上到去日日被人洗腦,再有志氣都會動搖
大家千祈唔好受人唆擺
痴線
慫恿大家上去
你地係咪傳銷黎㗎
大家千祈唔好受人唆擺

我都想知係咪有d傳銷人見到個post 入黎拉下d迷茫既連登仔上去發達

我就係繼續推post 等大家唔好中伏既
頂,坐監都見識到好多普通人想像唔到嘅野
仲會識到各類專才

咪係囉
入面啲犯個個都好勁
又識呃人又識走粉又識殺人
好似林過雲咁咋嘛,識殺咁多人又識算命
大包整多兩籠使唔使入去見識一下?
痴線
慫恿大家上去
你地係咪傳銷黎㗎
大家千祈唔好受人唆擺

我都想知係咪有d傳銷人見到個post 入黎拉下d迷茫既連登仔上去發達

仲話上得去既都係清醒又叻仔

不敢苟同
痴線
慫恿大家上去
你地係咪傳銷黎㗎
大家千祈唔好受人唆擺

唔好比人曲線拉到

因為我見到個效果 我見到個朋友唔同左 向好方向
而佢得到既野 係我過去兩年做生意上先領略到既野
不過我最尾依家係歐洲鍛練 無揀中國

我唔會主動講呢壇野 無叫過人去亦無資格叫人去
(好似要有做先有資格)

你意思係咪俾六皮同兩三年時間
買個教訓都抵

好似篇文入面果啲咩百萬千萬富翁咁
係想要二平台果啲學習機會

如果覺得自己投錯胎
加入傳銷斷六親再識一班一齊發夢嘅人
都算係重新做人嘅

利申:堅決反對

因為我見到個效果 我見到個朋友唔同左 向好方向
而佢得到既野 係我過去兩年做生意上先領略到既野
不過我最尾依家係歐洲鍛練 無揀中國

我唔會主動講呢壇野 無叫過人去亦無資格叫人去
(好似要有做先有資格)

你意思係咪俾六皮同兩三年時間
買個教訓都抵

好似篇文入面果啲咩百萬千萬富翁咁
係想要二平台果啲學習機會

如果覺得自己投錯胎
加入傳銷斷六親再識一班一齊發夢嘅人
都算係重新做人嘅

利申:堅決反對

果堆態度能力 你去外國做workinghiliday 都可能有類似 睇個人能力 本身係果種注重個人發展多過專才既人 就會覺得正
所以我二揀一下去左外國 無去中國
錢 我從來唔知點運作
佢地當時同我講一千萬 我都係答佢一千萬只係一個令人離鄉別井既合理數字 唔算多

如果你去會點
宏觀調控係for有勇氣既人留低呢下真係好笑

我爬個D文章見到有人問
問:1040有什麼明顯漏洞?
答:宏觀調控彌補一切漏洞。

我屌 勁撚過龜波氣功

我爬個D文章見到有人問
問:1040有什麼明顯漏洞?
答:宏觀調控彌補一切漏洞。

我屌 勁撚過龜波氣功

真心想知點樣鍛練自己同提升自己,點樣變到好好呢個級別

用念力打丁?
姐係咁
想搵大錢唔係唔得
香港人人都想搵大錢發大達
但你要睇下自己係乜料子先
係好有勢力?係好有眼光?定係好識食腦?
當你發現你乜撚都唔係,但突然睇到個以小博大發大達既機會
好撚心啦
自己望下自己付出過d乜春先
付出咗勞力?付出咗智力?定付出咗技術?
無樣係呀
認清錯自己係一個徹頭徹尾既蠢撚就唔會俾人呃
醒下啦蠢撚 以為自己中咗六合彩呀
姐係咁
想搵大錢唔係唔得
好撚心啦
無樣係呀

屌得好
姐係咁
想搵大錢唔係唔得
好撚心啦
無樣係呀

佢地覺得建設緊個城市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞