超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
痴線
過咗一日,突然咁多人話上去好有意義,可以鍛練身心
慫恿大家上去
你地係咪傳銷黎㗎
上到去日日被人洗腦,再有志氣都會動搖
大家千祈唔好受人唆擺

同意
如果上去為識人 為鍛練 覺得自己可以看破紅塵 眾人皆醉 自己最醒 就無尻謂喇 一切都係安慰自己 包裝自己柒撚左遮

我覺得上去嘅人唔知自己做咩咩?唔知自己昆人落搭搵錢咩?懶醒咁以為自己突破到遊戲規則 組隊波上去 一日上老總 之後一年平分一千萬好冇?我覺得大有人在,甚至已經做緊。但由你去諗點玩弄個遊戲規則就已經輸左 因為跟本無人可以贏到 你諗到 人地又點會諗唔到。又由你信昆人可以搵到錢果刻已經比人昆左啦。
是咁的, 我有個多年既舊同學聽講係貴州做左"總"
仲諗住招我兄弟個朋友做佢地下線
好彩佢問左我兄弟意見, 冇奶到野
跟住個舊同學同"朋友"反面既對話, 好撚肉酸
搵唔到下線都唔使咁講野嘛

現在身邊,識既,或者朋友既朋友
有四個都中左招, 唔知點救佢地

搵過來人同佢講

我識個個都係話會改變香港
痴線
過咗一日,突然咁多人話上去好有意義,可以鍛練身心
慫恿大家上去
你地係咪傳銷黎㗎
上到去日日被人洗腦,再有志氣都會動搖
大家千祈唔好受人唆擺

我都想知係咪有d傳銷人見到個post 入黎拉下d迷茫既連登仔上去發達

我就係繼續推post 等大家唔好中伏既

真係去就當去見識下好啦
無信心自己唔會俾人洗腦就千其咪去 心入面不斷同自己講成班都係騙子
係呢啲搵到錢既機會仲低過allin鏝

上面班人捉準哂好多香港人既心態

咁叫雞個個最醒,有免疫力
睇完全部對話
叫雞個個係最醒
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

佢地以為上完總後可以做到中共內部
憑咩
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

可能叫完雞腦個思路好清晰,諗到究竟個班友係上面做乜勁,根本佢地無實質既野做,只係玩分錢遊戲
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

呢班人真係顛撚左

薄熙來呢d紅底都比人剷走啦
受你外人玩
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

袋邊甩出黎個塊皮佢地都未hi到啦
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

呢班人真係顛撚左

受你外人玩

我朋友都唔信我
佢要改變香港改變中國
都唔知話佢天真定偉大好
不過爬左咁多文
香港個班好似好多都係諗住會改變社會改變香港
同埋暗示自己會入到政府高層咁

另外睇左大陸d文
好多人話自己朋友知道真相(做左兩三年先醒)
之後個心理質素已經變唔番未中伏之前咁
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

Sad but true
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

呢班人真係顛撚左

受你外人玩

我朋友都唔信我
佢要改變香港改變中國
都唔知話佢天真定偉大好
不過爬左咁多文
香港個班好似好多都係諗住會改變社會改變香港
同埋暗示自己會入到政府高層咁

另外睇左大陸d文
好多人話自己朋友知道真相(做左兩三年先醒)
之後個心理質素已經變唔番未中伏之前咁

咁將香港赤化既未來就靠佢地喇
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

宏觀調控最勁係
只要單新聞同事實有少少出入
佢地就會同新人講
都話係做戲啦
你眼見事實都唔係咁

所以係好萬用
因為今時今日一單新聞 唔同電視台報都已經有出入
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

宏觀調控最勁係
佢地就會同新人講
都話係做戲啦
你眼見事實都唔係咁

所以係好萬用

其實國家係貴州研發緊高達個個計劃都係國家暗中支持,你做到老總你就有機會睇到啲相
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

宏觀調控最勁係
佢地就會同新人講
都話係做戲啦
你眼見事實都唔係咁

所以係好萬用

其實國家係貴州研發緊高達個個計劃都係國家暗中支持,你做到老總你就有機會睇到啲相

但首先你要鍛練自己,提升自己,要做到質素好好
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

宏觀調控最勁係
佢地就會同新人講
都話係做戲啦
你眼見事實都唔係咁

所以係好萬用

所有做緊1040既香港人聽住
你地三四年後番黎
你地本身既朋友會無哂
知道你上左去既人會恥笑到你癲
睇完全部對話
叫雞個個係最醒

7萬拎去叫雞好過

憑咩

宏觀調控最勁係
佢地就會同新人講
都話係做戲啦
你眼見事實都唔係咁

所以係好萬用

你地三四年後番黎
你地本身既朋友會無哂

其實做個刻就已經無哂
唔洗你提

憑咩

宏觀調控最勁係
佢地就會同新人講
都話係做戲啦
你眼見事實都唔係咁

所以係好萬用

你地三四年後番黎
你地本身既朋友會無哂

其實做個刻就已經無哂
唔洗你提

但要等好耐先等到朋友醒
去上面不如入amway
起碼有產品用下
以前有同學搵我入amway
去完佢地一個活動即刻search睇下何方神聖
去上面不如入amway
起碼有產品用下
以前有同學搵我入amway
去完佢地一個活動即刻search睇下何方神聖

上面有1000萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞