超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
有冇巴打有懶人包 我依家係貴陽救緊人
發覺好多香港人係度 佢地好確信有錢收到

咁大單

你比人嗌左上去?

係呀 已經第3日啦

ching堅持自己信念
唔好睇小洗腦嘅威力
btw你點救人??

諗著了解完返香港 再同人商量點攪
佢地個運作聽落好完美 但好怪個感覺

首先自己唔好信先

想問有冇tg 係有過來人可以加黎傾下 依家1線資料

你係度講多啲先 btw第4日先係sell你既開始
有樣野好奇,1040嚟個組織係傳銷行業係咪寡頭壟斷定係大家都打住1040嚟個旗號。因為搞傳銷成本好低,回報又高,應該有好多競爭者。咁樣應該全國遍地開花又或者極速收皮。想了解下成個行業
全國遍地開花。有的老總最後知自己被人昆左,就係其他偏遠地區照版煮碗自己開一條出黎昆人。
我又分享下
大概四年前,我廣州果班親戚又系用國家大開發,需要民間資金叫我全家去廣西,當時我老母果邊親戚已經全部去曬,包括一個啊叔,兩個姨媽,到開始sale我地,成日叫我地全家翻廣州,或者去深圳聽,又話系中央安排民間資金幫助西部開發,政府支持,仲用到當時個副總理吳儀個名,話系有膽量先賺到,拉左果班系做戲,正規果班會留低,結果老母半信半疑又唔好意思拒絕,我同老豆就做醜人,我話公務員唔可以做pt,老豆就話好忙唔得閒,果兩年基本上一齊食飯無野傾
我又分享下
大概四年前,我廣州果班親戚又系用國家大開發,需要民間資金叫我全家去廣西,當時我老母果邊親戚已經全部去曬,包括一個啊叔,兩個姨媽,到開始sale我地,成日叫我地全家翻廣州,或者去深圳聽,又話系中央安排民間資金幫助西部開發,政府支持,仲用到當時個副總理吳儀個名,話系有膽量先賺到,拉左果班系做戲,正規果班會留低,結果老母半信半疑又唔好意思拒絕,我同老豆就做醜人,我話公務員唔可以做pt,老豆就話好忙唔得閒,果兩年基本上一齊食飯無野傾

之後佢地都出返黎?個契機係咩
我又分享下

咁你媽媽有冇做落去?
我係呢度見到好多人都係咁。。 有冇咁大範務。。。
唔係用吳儀個名喎 巴打有冇tg加黎傾下
post主係唔係度 有冇tg加
聽日last好驚帶唔到佢走

你情況如何
咁樣講一講,我應該有個fb fd中招
post主係唔係度 有冇tg加
聽日last好驚帶唔到佢走

你情況如何

佢好確信呢度搵到錢 亦有一班同聲同氣既香港人係度
好似一齊上咁 唔怕有事咁
我又分享下

咁你媽媽有冇做落去?
我係呢度見到好多人都係咁。。 有冇咁大範務。。。
唔係用吳儀個名喎 巴打有冇tg加黎傾下

李嵐清丫嘛
有時會諗,大家都係香港長大,受過教育,蠢極都有個普。

到底係屌唔醒?定係其實醒咗不過想搵人陪葬等自己可以抽身?

多數屬後者,醒左,不過唔甘心被人昆左錢,搵人黎填數等自己抽身。(所以叫得你上去既所謂好朋友,佢地只係當你水魚,無當過你係真心朋友)
我又分享下

之後佢地都出返黎?個契機係咩

尋日問左啊媽,話d親戚慢慢覺得個局有問題,開始抽身,唔再過去,咁走下一個,走下一個,宜家無人再去
仲有之前識個人,周圍搵人投資參加「梧桐樹」計劃,好似要投資三萬幾,再搵下線,幾年後有幾百萬分,仲話唔可以多,要俾機會其他人

內容同依個九成似,又係咩國家暗地支持,又話「西部大開發」、「改革開放」都係唔會事前俾普通人知。
仲有之前識個人,周圍搵人投資參加「梧桐樹」計劃,好似要投資三萬幾,再搵下線,幾年後有幾百萬分,仲話唔可以多,要俾機會其他人

內容同依個九成似,又係咩國家暗地支持,又話「西部大開發」、「改革開放」都係唔會事前俾普通人知。

咩都有

多數屬後者,醒左,不過唔甘心被人昆左錢,搵人黎填數等自己抽身。(所以叫得你上去既所謂好朋友,佢地只係當你水魚,無當過你係真心朋友)

D人就係咁曬左最學野個幾年
係廈門救緊我家姐,d point 中撚哂同一撚樣

加油啦巴打

加油

咩環境

咩環境

會唔會自己都入埋

好遲先見到個POST,即刻整左條片希望多D人知道單野

https://www.youtube.com/watch?v=Mp_JR3KT4LI

開左個新POST請大家過去推推
https://lihkg.com/thread/246658/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞