超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
中左伏可以點做

拎唔返啲錢?
中左伏可以點做

拎唔返啲錢?

最恐怖係佢地會請到啲成功人仕
上去分享
例如: 馬x
上個月x雲 先去完貴州個度分享
中左伏可以點做

啲錢咪當冇咗
搵返份工重新做人
又見多幾個中招
我係本港一廣播媒體嘅記者,做緊一個有關大專畢業生上去參加1040傳銷嘅系列報道,見到呢個PO有好多師兄留言,可惜唔識得PM諸君。如果有興趣提供資料,歡迎電郵小弟 chihim.poon@crhk.com.hk。我們可以再用電話聯絡。
我係本港一廣播媒體嘅記者,做緊一個有關大專畢業生上去參加1040傳銷嘅系列報道,見到呢個PO有好多師兄留言,可惜唔識得PM諸君。如果有興趣提供資料,歡迎電郵小弟 chihim.poon@crhk.com.hk。我們可以再用電話聯絡。

幫你推先
LM
推推推
好遲先見到個POST,即刻整左條片希望多D人知道單野

https://www.youtube.com/watch?v=Mp_JR3KT4LI

開左個新POST請大家過去推推
https://lihkg.com/thread/246658/page/1

支持👍👍👍
用力一推

巴打隻眼好大

商台
好多大學生聽 903
香港話劇團之前有套劇咪講呢單嘢囉
傳銷post係幾好睇 你想死又點會阻你
十幾年前就香薰紅酒LB
人窮到一個點 只要有少少希望都訓身落去
大家有冇聽過格爵?
噉都唔明嘅係咪小學生嚟
咪一般層壓式推銷囉
每個人要畀7萬蚊去入會,你要做嘅係呃三個人都好似你噉,而你你呃嗰三個人都要係噉呃到三個人入會
之後呃夠27個人就開始有分紅
每個人都只係抱住「呃三個人入會唔難」嘅心態之嘛,冇話蠢唔蠢,因為成件事只係參與騙案,呃到人、上到岸咪醒囉,上唔到岸咪蠢囉。大部分騙案都係成王敗寇㗎啦

所以係有好多人係可以成功搵到錢,只不過啲錢嘅來源唔正當咁解。但佢哋一係唔知,就算知嘅都未必覺得有所謂,有錢到手就得
同一時間組隊搵夠27個人一齊殺上去

即日搞掂拎返1040萬 每人攤返分30幾萬

本金都係200萬

有無得諗
同一時間組隊搵夠27個人一齊殺上去

即日搞掂拎返1040萬 每人攤返分30幾萬

本金都係200萬

有無得諗

踢館
我都有朋友做緊
得罪講句
連層壓式推銷同傳銷都唔識分既人
冇乜資格屌人被洗腦
因為你都係連google都懶

Amway Herbalife 有醜聞都好
但人地起碼有貨賣
入面係有commercial substance
同龐氏騙局根本唔可以相提並論
可唔可以唔好拉埋黎講

利申:都好憎傳銷,好撚煩
成日攞住本窮爸爸富爸爸當Bible
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞