超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
有朋友叫我上去
聽落都覺得伏
諗住上去睇下佢想點

點知慳返 睇都唔洗
如果個引路人幫我比埋果筆入場費呢 玩唔玩得過

利申: 比人洗完腦仲好清醒

浪費時間, 同埋你都要搵其他人入局先有得升同份多d錢

好似會被人身禁錮,打,同埋斷絕外界聯絡。
點解冇人搵我上去考察下

我都好想上去見識下

我都好想知點樣洗腦法
連登仔組團搗破騙局

你朋友很嚴重

你朋友係邊個區域?[/quote]
搵佢屋企人傾下?呢班人個腦一般都死左一半了,要不斷搵人屌醒。
佢地上去一兩星期都要使幾千蚊,跟手香港呢邊又做唔到野,普通人家既話,一年半載就乾塘。搵到個下線都係得幾千蚊。有排都未平到個6皮幾野倉

我cap左啲重點圖比佢睇左
叫佢醒下
佢話唔好同其他人一般見識
話我唔會影響到佢
叫我咪擔心
係咪痴線

我地識既,係咪同一個人黎

唔會咁橋下嘛

你講

No
知道幾個p字頭u grad ge fd都做緊 亦都搵過我叫我一齊去發展 心諗on鳩仔要留係大陸搵都唔好搵黃絲啦

我知道個幾個係真心信國家支持的

好似全個迪士尼啲員工同小朋友講巴斯光年係真架

sosad

你朋友係邊個區域?[/quote]
搵佢屋企人傾下?呢班人個腦一般都死左一半了,要不斷搵人屌醒。
佢地上去一兩星期都要使幾千蚊,跟手香港呢邊又做唔到野,普通人家既話,一年半載就乾塘。搵到個下線都係得幾千蚊。有排都未平到個6皮幾野倉

我cap左啲重點圖比佢睇左
叫佢醒下
佢話唔好同其他人一般見識
話我唔會影響到佢
叫我咪擔心
係咪痴線

我地識既,係咪同一個人黎

唔會咁橋下嘛

你講

No

即係身邊附近仲有人中伏

我完好無缺咁落得返黎啵

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

上去當旅行又無野蝕既,反正咩都唔洗比,當見識下

1040應該唔會打 佢地sell和諧
我覺得成件事已經好成熟
佢地會知道你有咩疑惑 一早諗晒點拆招
例如傳銷新聞個d 佢地係主動話你知係政府既宏觀調控策略等等
所以會令你覺得成件事都係真既

對城市人來講 睇新聞成日時有聽聞 都已經熟晒
心水清到得啖笑
但係肯定好多鄉下人完全無概念 咁新鮮 好易上當啦

不過如果真係有香港大學生中招
咁我覺得好可悲
幾時開始香港啲大學會收弱智人士咁大愛?

上面成班人洗你腦,
再加上日日洗你香港冇希望,打死一世牛工呢d
好易令大學生行錯

班中左伏既大學生見到呢個post會點睇

咪就係覺得你地眼光短淺

我朋友話我好膚淺 坐井觀天
咁嘅咩,好似改良到講座都唔使聽,先進到用個網上電腦程式會自動計入會後再加上介紹下線分嘅錢

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

好多人都係呢個心態上去
爬哂所有文
我比較focus 係佢呃人果度而唔太明個原理
27x6萬都未到1千萬
咁筆錢又點黎

另外我自己都參加過Amway 既2日1夜果d野
當你入到去佢個group
佢地係非常團結都有氣氛
好彩後尾甩到身

Amway我去過 一聽到比錢買products 就不了

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

上網見到知乎話路費食宿係帶你果個比

https://zhuanlan.zhihu.com/p/20846078

寫到成篇小說咁 幾頂癮

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

https://zhuanlan.zhihu.com/p/20846078

寫到成篇小說咁 幾頂癮

帶個個比 點維皮啊到底

我完好無缺咁落得返黎啵

你係留晒七日定提早跳船

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

寫到成篇小說咁 幾頂癮

帶個個比 點維皮啊到底

分分鐘愈黎愈窮

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

寫到成篇小說咁 幾頂癮

呢篇文寫得好詳細

最恐怖係佢地會根據你嘅愛好同反應,去調整洗腦嘅手法,投其所好,唔會用死一種方法。

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

寫到成篇小說咁 幾頂癮

呢篇文寫得好詳細

最恐怖係佢地會根據你嘅愛好同反應,去調整洗腦嘅手法,投其所好,唔會用死一種方法。

成班真心膠一齊話地球係平
除非你醒到哥白尼咁啦,中伏都唔奇
愈睇愈想上去體驗七日
見識下點呃人,打下預防針都好
成件事一句到尾都係衰貪心
細至幾廿萬, 大至過千萬, 實有人聽到心郁郁, 都唔甘心做牛工, 咪走去試
踩左個坑就好難走, 一定蝕水

我完好無缺咁落得返黎啵

咁都要自豪

寫到成篇小說咁 幾頂癮

好癲 巴打們爬文有時間要睇
問點解無人叫你 或者 唔洗錢想上去見識既人
你地咪同中左既人一樣 去之前人人都以為唔中嫁喇
利申 去聽過 覺得好正 「打左一份錢」後尾有更重要既事做無去

係香港俾人拉過去康寶來安利咩事都無,但見到呢個咁神真係好想去見識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞