超嚴重傳銷騙案滲入香港各大學宿舍

778 回覆
409 Like 7 Dislike
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人
點拉你上去 同埋上面係咩環境
信個班人 咁都入撚到u
有冇多d details
認真想知 有聽人提起過呢單野
You're going to visit a content farm : read01.com

Continue? Back if you are annoyed with them.

呢套之所以嚴重, 香港重要大學中招嘅咩底, 都幾中国特色下
咁好賺既話佢地發債10% 都大撚把人買啦
洗預埋你
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

首先就係一個好耐無見既朋友話有工作上既野介紹比我
咁就叫我上去大約7日到啦
佢地係會用唔同既藉口呃你上去先, 而家就開始帶你去見唔同既朋友
再慢慢暗示你知佢地做緊d咩

我上到去主要係同香港幫既人一齊周圍去
佢地咩洗費都會幫你比, 係咁扮fd等你融入佢地
最on9既係佢地會帶你去唱k, 唱唱下會停晒要逐個逐個自我介紹
好撚難頂
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

佢地係會用唔同既藉口呃你上去先, 而一開始就帶你去見唔同既朋友

最on9既係佢地會帶你去唱k, 唱唱下會停晒要逐個逐個自我介紹
好撚難頂
我個fd都中左招。。
但係拉唔返佢出黎。。

依家招收咁多海外學生
緊係啦
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

佢地係會用唔同既藉口呃你上去先, 而家就開始帶你去見唔同既朋友

好撚難頂

係咪真係好多香港人係上面? 其實上到去每日ge工作係咩?
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

好撚難頂

咁最後就咁比你返香港????
我個fd都中左招。。
但係拉唔返佢出黎。。

佢有無叫埋你返去😂😂
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

好撚難頂

咁佢地暗示左咩野?
香港教育嘅失敗
身邊有2個中招
身邊有2個中招

又係番大陸
就我見佢地既每日工作就係搵fd上去
佢地會講1個人最多搵3個下線
而下線再各自搵3個, 搵夠27個, 你就可以上「平台」
上左平台每個月收入就6位數, 咁收足一年, 最後就拎1040萬走人

岩岩加入佢地既人就每一兩日就要去人地屋企傾計
應該係好似洗你腦個d
上左平台每個月收入就6位數, 咁收足一年, 最後就拎1040萬走人

應該係好似洗你腦個d

有屋住咁好

應該係好似洗你腦個d

姐係返左上大陸個陣就係keep住係大陸拉人入局, 得閒就返香港搵人上去,總之所謂工作就係不斷拉人?
咁姐係上去做咩
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

好撚難頂

咁佢地暗示左咩野?

我見香港人都幾多
同埋好多係成個家族咁上去

咁佢地個計劃會有幾個數字, 就不斷帶你周圍去同你講呢件事係國家暗中進行緊
個國家公園點解要有呢個數字既樹, d石像又代表d咩, 個市既市長個d點樣一個個咁入左中共核心政權等等
我個陣有諗過返黎寫個故講返個幾日既事, 所以有mark低d資料
夜少少可以搵返出黎再講下

應該係好似洗你腦個d

姐係返左上大陸個陣就係keep住係大陸拉人入局, 得閒就返香港搵人上去,總之所謂工作就係不斷拉人?

d大陸人就搵返大陸人, 香港人就搵香港人
工作就係不斷搵人比69800加入
佢地有分唔同階層, 有唔同既分入
足夠你係個到租屋生活
上年年尾我上過去
好彩全身而退

講黎聽下得嗎

當然得啦
睇下你地有咩想知

咩關係既人

好撚難頂

咁佢地暗示左咩野?

我見香港人都幾多
同埋好多係成個家族咁上去

咁佢地個計劃會有幾個數字, 就不斷帶你周圍去同你講呢件事係國家暗中進行緊
個國家公園點解要有呢個數字既樹, d石像又代表d咩, 個市既市長個d點樣一個個咁入左中共核心政權等等
我個陣有諗過返黎寫個故講返個幾日既事, 所以有mark低d資料
夜少少可以搵返出黎再講下

有post講話佢地會幫新人打定底話啲新聞/拉人個啲都係做戲比普通人睇 係咪真係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞