召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
唔賣廣告點租工作室
雖然佢啲片都唔知租嚟做乜
佢除咗旅行同daily vlog之外仲有咩墨水同技巧去拍其他嘢
雖然有啲vlog係幾好笑有俾心機落特效
成班癲雞黎
講到自己唔係黃又唔係藍
眾人皆醉我獨醒咁款
好撚嘔心
Hagone 手好乾
仲有身材都係
隻眼成日P到勁長
之前吹到個支偽瑞士精華勁好用
依家再推另一支好好用嘅精華
到底點用到咁多支精華嘅同時
又分到邊支好用同分到有咩功效呢
如果大家同意唔鬥黃 有表明過立場
又同意集中火力追擊藍絲既
點解咁多負評
我好佩服Anita狙擊賤人嘅毅力
狙擊三鳩人血龍門同白影真係好出色

但有時真係咩都搵位入人 變到好似健吾咁眾人皆醉
黃之峰果次我真係理解唔到
一諗起721
我真係接受唔到
元朗警區總督察(刑事)歐陽德
嘅細妹 歐陽白露 Liz

諗起有篇文 講外國有國家
攻擊唔到個黑警警長
但就會係精神上攻擊個黑長老婆
(例如貼街招)

耐何香港人太多左膠
咁樣又會話鬥黃

你試下721 睇住班鄉黑打人
你仲原唔原諒到黑警家屬?
其實我都原諒唔到黑警
覺得黑警_ _ _ 唔應該係口號
不過prioritise要做嘅野 我覺得狙擊藍絲緊要啲
條狗女扮野又好真心又好 po下文宣 係無壞嘅
最好比埋啲支那fans知
捐左50萬又一定係人血龍門啦
Anita條賤婦個時追擊眾志口罩
人地追擊返佢 佢咪又係踢人出group
咪撚吹奏依個藍屍賤婦先

係咁扮中立 咪又係藍

龍門真係好撚多人追擊
即使佢真係有野做得唔好
但佢真係好黃 黃到我服佢先囉
(最近仲蘋果日報logo當$10 coupon用
Anita係咪藍絲扮黃我唔知
但龍門嘅野我真係追哂所有post
睇埋佢嘅回應同其他party講嘅野
我真係對佢嘅所作所為抱懷疑態度
不過唔係依度討論啦 唔想騎劫個post
自己judge 唔會狙擊龍門 但係佢正面回應所有醜聞同人地嘅指控同提供實質證據前我唔會支持
唔可以學藍屍啲衰野
我唔知 我睇唔到個啲

你唔知就可以係連登搵佢個名嘅

(重開)人西gp Anita Wong 係撐警藍絲 請大家唔好再跟佢玩「鬥黃」
https://lih.kg/2058938

記得咪撚再睇依條藍屍賤婦啦
你冷靜啲先啦絲打 唔好郁啲就話人學藍絲衰野啦上個post先話大家對同路人可以態度溫和少少
我有追到依個post
我亦都係因為覺得Anita成日搵位入人
覺得佢開始鬥黃 佢自己果套就啱哂 死都要咬返生
所以我先quit group 唔再追睇
但單從依幾張圖 我又真係唔覺得有咩實質證據顯示佢係藍扮黃 但佢啲行為又鬥黃 所以我咪話唔知佢係咪藍絲囉
仲著myaleshia真係無腦架喎
想自己袋晒d廣告錢fat fat la
無左希哥 無晒火花 淨係識賣廣告 隻肥蛙又樣衰
鍾意佢既小學雞大個左就無市場啦
同意絲打既講法
我都唔鍾意張芊芊 但係初期佢就已經表咗態 又會出街試粉底 我都已經覺得ok
但係又要加佢係港豬
雖然依家好似冇乜點po文宣 利申:冇follow佢ig
但係相反黑警家屬repost 個story 大家就覺得已經夠
而且狗妹啲story都唔會提及到警暴或者黑警既所作所為
如果你有追post 都覺得佢唔係藍
我都無野好講
由佢追擊眾志口罩個晚已經無再睇佢
唔知嘅野咪fc 一下
有時鬥黃都係5毛/藍屍帶向風氣之一
Btw 我唔係針對你
純粹針對個藍屍賤婦Antia Wong
絲打 如有誤會唔好意思
無錯
佢喺片到試過曖曖昧昧咁po幾秒頭條新聞嘅片
跟住啲人就即刻喺留言係咁多謝佢”發聲”

大家係咪唔記得左佢個身份呀 係狗妹呀
你係咁黃 諗野咁理性就唔該你做多少少野比大家睇
同你呀哥割席而唔係喺到po埋啲story扮嘢

811有成班警去捉黎 個個kol都宣傳要買蘋果嘅時候
歐陽白露去左邊呢?
咁基本野都做唔到唔好扮自己好愛香港呢個家
繼續喺韓國撚狗啦
三鳩:姐夫只係水警,無出過前線

BTW 記得佢啱啱比人爆個陣仲扮無事 轉場去貓兒子ac繼續開心事台 狙擊左好耐先認姐夫係狗
當初我講類似嘅嘢仲畀人屌我鬥黃
佢好似次次影完廣告相
都po埋堆ng相出嚟
上次染髮廣告又係
幾好賺呀 影完輯相交俾客自己又po
換衫換造型都懶
睇見佢啲頭髮真係執好少少再影唔得咩

本來對佢都ok
自從睇完蛙妹希哥數佢20宗罪開始反感
唔覺得咩真性情咩可愛
直頭係港女格又難頂
拿絲打我知你係同路人先會咁認真覆你嘅
亦都知你唔係想針對我

我明你帶出嘅鬥黃可以係5毛/藍絲嘅行為
果個post 入面第一張圖我就已經唔認同架喇
第二張圖Sun Leu鳩up同黑警黎比較更加on9
你望返上面我都有講佢由屌鳩黃之峰果時我就唔再睇佢

但我覺得其實黃藍都有好多種 每個黃絲都有自己把尺 咁除非有證據顯示佢紅底/奶共/同藍營有利益關係/撐警暴/撐政府
我唔會咁輕易斷言佢係藍 但一點肯定到嘅係
我唔認同佢批鬥部分人嘅理據 我覺得佢鬥黃
所以我唔再follow

例如上個post有啲絲打話佢用開mac/奶共牌子唔會轉其他 會繼續用藍店嘅野咁係咪代表佢就一定係藍絲呢?

又長氣左 唔好意思各位
大家都心水清 會有自己立場同睇法
唔想騎劫 唔再係度討論落去啦
我上面都有講
有絲打覺得要先追擊左零文宣嗰班藍絲先
我都明白呢個諗法
但係狗女呢個唔係鬥唔鬥黃嘅問題
而係佢確實係黑警家族
佢有責任做更多野...
你話佢po文宣?佢po嘅全部只係令人覺得佢關注香港
並唔係一啲針對政權 黑警嘅嘢
簡單講 佢係扮黃但實際係和平中立撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞