召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
以前覺得水魚同ahfa一樣咁黑人憎
而家覺得ahfa好好多, 起碼ahfa而家態度好咗, 佢而家好似都無咁R野
好明顯賣交友app廣告啦
又教點用又話點好
個bella係joann個friend
怪唔知物以類聚
Joann個樣好膠好支那
我覺得bella靚過佢好多
絲打講得岩 如果要同奶奶住真係寧願唔結婚
但有d奶奶會開到口跟埋一齊住 咁又好難拒絕
ahfa當年係丐幫幫主 但我唔記得佢做過咩衰野
水魚就好記得佢出過枝淘寶化妝掃 印咗佢大名就賣到貴一貴
然後又甩毛又剩 成班苦主追佢回水
仲有成日自稱似謝安琪 攞住佢張相去整容又唔認

一路都唔鍾意佢 覺得佢成日公審自己班fd同老公好煩
對followers態度好西 又勁自大 覺得自己煮飯煲湯好勁
明明啲片勁廢 前言不對後語 詞彙量又少 淨係識講出色度
同虰虰個好用 好好用 真係好用 一撚樣

到而家發現佢係黃 又車口罩畀低下階層
對佢有稍微改觀 又一野打回原形
覺得佢同蝦乾同一類人 自我感覺良好覺得自己最叻最勁
老公係豬隊友 要嚟公審
又係口水多過茶 講野冇重點 啲片又長又悶
對朋友唔識感恩 所有野都應份咁
對觀眾串串貢冇禮貌
不過桐桐幸運過蝦毛 起碼唔使食假肉先
最經典應該係sell部好傷皮膚嘅洗面機 (?)
如果係咁同扮自購差唔多為咗賣廣告就亂噏咁
點解藍絲jade仲有得gel甲嘅
咁仆街 直接出面串小B
佢個MK fd homei幫佢啦
幾時除埋隻大眼青蛙
Eg條女黎你話呢
講還講唔好貼相

真係好恐怖
越睇越似boris細佬
心寒 ,完全不可愛的小b😟😟😟😟
28下眼影 通透感
過咗咁多年都歷歷在目
https://youtu.be/aISfsJArMo4
出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度出色度

環迴立體聲
第一張好似咸濕阿伯
唔好非禮我呀
早幾日先重溫完 笑到仆街
佢唔係讀管咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞