召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
唔知點解成日型住佢好肚餓 食唔飽
狗公ricko點藍?
想知佢做咩嚟
而家食奶仲好啲
遲啲可以食固體食物先係一個開始
真心覺得eg係搞屎棍粒老鼠屎
其實佢地應該都好多
不過可能冇接
咩家姐boris 真係完全冇興趣想睇

佢個樣真係張張相都唔同樣
阿家姐又出啲咩睇戲片
真心 唔好條條片都係vlog/煮食/netflix得唔得呀
p漏咗條法令紋
又係嘴張開嘅空靈感表情影相
其實佢普通笑個樣都唔差啦
呢個先係雪姨
我硬係覺得未必係佢絕左交既人既問題
同意
Bella同果個整容傳銷雞joan fd
同埋bella兩集都讀錯個prank字 好哽耳 佢讀‘pat’
但bella黃㗎喎見佢有repost文宣同埋抄佛經話俾周同學積德
點解可以咁乾
不如合埋個嘴啦
人又廢 又無常識 咁大個人都成個on9仔咁
以前鐘意睇佢地到開live會課金等佢地唱課金歌
無咗nut+加埋啲奇怪人(三粒鐘好正常,但都唔係特別吸引人)就無睇過啲片大不如前
多謝EG條廢柴啦
原來dai wing做緊ring fit減肥?

睇咗佢ig shop個網址 佢info寫話自己係beauty youtuber
但明明我印象中都係拍下vlog咁 有關beauty嘅video都係賣廣告
同埋佢都sell幾多代餐同酵素
其實三粒鐘同佢哋幾夾 但可能出片量冇以前咁多 變相佢同觀眾唔太build up到個關係
條女係eg個人channel又幾自然 但eg啲個人片好撚無聊
佢其實成日標榜自己唔需要睇人面色 我想講就講
唔岩聽就唔好睇 我唔洗為左你地而好態度
但我想講 你做分享果個 人地好態度問 你又閪態度答人 洗唔洗?
其實網民唔係個個同佢有仇咖
我覺得佢係好叻咖 照顧頭家同個女都好細心 樣樣做得好
但態度真係唔得

奶奶呢樣野 其實我覺得都係做人問題
如果要怪奶奶唔幫你唔鍾意你之前 你要當佢係自己人真心錫佢對佢好
佢自己老公係孤兒 從來都無體驗過有夫家既生活
我唔知佢憑咩咁講囉
其實佢都叫多人睇 一個未經歷個有奶奶既生活
佢已經話比人聽會受委屈
有d人真係會比佢搞到個底驚左
蝦乾餵人奶嫁
肉都唔食一舊 人奶點會夠營養
諗起佢地出條片擺nut上檯+話觀眾想睇靚女先加兩個靚女(邊到靚?)
睇完嗰條片就unsub咗當啲觀眾係乜 吓吓話啲觀眾mean 講野難聽 其實好多人都好苦口婆心咁話新人唔夾 唔係次次都人身攻擊囉 真心比意見唔聽仲要話返人地mean
講到為咗觀眾先勉強加兩個靚女睇得搞屎棍都唔係為咗睇女啦 情願佢地幾個月先出一條片都唔會想睇而家啲片
好掛住nut池
佢隻眼分開到。。。 放到幾多個5蚊銀?
對佢感覺好差 成日自我感覺良好 一啲都唔humble
雖然做家務同湊小朋友似乎係佢強項

三十幾歲人 慶幸自己無奶奶咁都講得出 唔知第時會點教自己個女

佢算好彩 唔使出來打工 應該都好難合作/相處下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞