召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
真心佢都叫大洗咩 買個袋都諗咗咁耐都唔捨得買
又唔係洗幾十萬買個Hermes 買隻勞
有能力賺到錢點解唔洗得?
努力搵錢都係想比好啲嘅生活自己啫
著得唔係咁好睇
講緊Sunny ,creamy話2年前唔會俾佢買,因為Sunny好窮無錢
啲樣炒晒車
之前佢係story話對鞋刮腳所以踩踭
淨係覺得對鞋應該好撚臭
檸檬頭個鼻翼勁闊
其實搵到錢之後唔買嘢 咁啲錢攞嚟做咩?
你都識講佢啲錢洗去邊唔關觀眾事 咁你理人咁多做乜
講起sunny同creamy
我都係近排先開始睇佢地d片
發覺佢地真係好比心機拍片比d觀眾睇 唔會hea
講真香港有幾多youtuber真係好似佢地咁咁勤力逢二 四 六出片
雖然日夜癲倒哂 但睇得出佢地真係好努力
辛苦賺返黎既錢 佢地自己中意點洗咪點洗
而且又黃
佢都土豪咁elaine hau呢
珍珍愈來愈噁心就真
發現sunny冇follow老母彤
佢哋之前明明幾fd下 有一齊拍片
Sunny講過同啲藍絲fd絕曬交
其實洗自己啲錢,又唔係厄人錢,點解買名牌一定係土豪,省錢就一定好人?
老母彤呢排好似靜左好多冇新歌,係唔係唔捧佢啦?
Agger 其實做咩要干涉人點駛錢
之前好多人係elaine啲片comment 話佢浪費地球資源
駛咁多錢買名牌不如做啲有意義嘅嘢幫下人 等等
冇幾耐佢就出咗條片講自己一直有助養好多細路 班人收曬皮
蝦乾係冇錢扮有錢
就算冇助養,啲錢係自己鐘意點洗咪點洗囉,覺得elaine啲開箱幾悶同冇乜參考價值,但係睇下人點樣豪洗錢又幾開心
岩呀所以我係上面都有講冇必要judge人地
人地買得開心 我睇得開心咪得
反正我冇佢地咁有錢睇人買下都開心
只係唔認同樓上話show off 咁人地生活本身就係咁
佢地剪接個節奏好明快
so far 香港youtube 黎講都算係top啦
難得唔洗睇d 垃圾daily vlog
係呀,自己現實唔捨得豪洗,認同睇班youtuber 豪洗幾開心
佢啲friends同ig啲自信下面嘅comments
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞