召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
痴線西常問Q&A
Q: 丁同Sue係咪鬧交 點解鬧交
係 唔知

Q: yaki 同黃安係咪唔Fd
係 唔知點解

Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係掛

Q: icu點解叫Icu
因為佢好Proud of 自己讀同Cu ibba

Q:Liz係咪黃
唔係,佢係世界女,見人講人話,好識do

Q: jade lam係咪藍屍
兩公婆都係撐警藍屍,個女個名叫popo

Q: Polly呀 肥蛙呀 點解分手
無人知點解

Q: 山東搬咗去邊
淺水灣藍灣大廈

Q: 呃nes姐假袋邊到有得睇
痴線西64,65自己睇

Q: ding係咪拍拖
係 冇人知男朋友係邊個

Q:肥蛙同福正係咪一齊咗
冇人知

Q:雪姨幾歲
Over40 (幾廿歲人仲扮少女)

Qundefineding住邊
荃灣海之戀

Q:coffee住邊
Savannah

Q:咩係螞蟻論
蝦乾做youtuber無耐嗰陣喺ig出咗篇螞蟻論串佢啲viewers/haters (想知詳情請google)

Q:芊芊同dicky分左手
Dicky有第三者 (芊芊開過story講)

Q:yaki住邊
Monterey(租返嚟)

Q:bubz係咪離咗婚?
係,因為佢老公偷食,詳情可以Google ,順便一提佢係藍屍

Q: 護蛙手Yepi係邊個
肥蛙
有咩KOL專呃follower錢?

Yaki Wong (滾水淥con 傳銷垃圾減肥餅)
Spoon Chan (二手野嚴重mark up再呃人使用次數同原價)
Ding_2 (爛面KOL賣skincare 賣垃圾酵素氹妹豬買)
Pumpkinjenn (旗下WULT抄襲品牌Glossier Sunniesface)
SnowE +Oyan (賣爛鬼空氣清新機誤導人可以殺武肺病毒)
Alicehaha (老翻餐具Mark Up10倍 )
AvaW jjjoann (傳銷呃錢野sell垃圾酵素減肥)
Sue chang 崠 (賣大陸淘寶母女裝扮自己設計!mark高10倍價格賣粉絲)
Yankidin (賣傳銷有害豐胸藥)
update下藍youtuber list
記住unfollow unlike + 提啲friend unfollow啊

(淺黃/表過態既都唔計 唔洗鬥黃
要追擊就追擊啲藍絲

Jade lam
Brandy lui
三鳩姐(黑警家屬)
Coffee lam
肥閪Alison Tsang
老女人 QQ Chan
陳怡
奶共閪樂彤
Mingjai
黑咪
托哥TorresPit
Potatofishyu
Sue Chang
Pk jenn
Alicehaha 蝦乾
牛油果 Sadelle
J Lou
個list可以加emi wong終極港豬
終於係娛樂台搵到個po
lm
lm
lm

嘩一冇filter就黑到咁嘅
張欣欣成日做運動連條鎖骨都無?
update下藍youtuber list
記住unfollow unlike + 提啲friend unfollow啊

(淺黃/表過態既都唔計 唔洗鬥黃
要追擊就追擊啲藍絲

Jade lam
Brandy lui
三鳩姐(黑警家屬)
Coffee lam
肥閪Alison Tsang
老女人 QQ Chan
陳怡
奶共閪樂彤
Mingjai
黑咪
托哥TorresPit
Potatofishyu
Sue Chang
Pk jenn
Alicehaha 蝦乾
牛油果 Sadelle
J Lou
Emi Wong 終極港豬
我覺得家姐都還好 個妹 ....
一入去得唔夠70個人睇live
唔知個家姐望緊邊
面向個cam又唔望cam
以前睇個妹明明都算好樣
點解呢排個樣愈黎愈怪變左咁多
點解張欣欣個鼻咁奇怪
呢張認唔到芊芊
小心欣欣喊住搵Daddy出律師信告你
人地好疊馬架
芊芊個樣同佢平時啲自拍爭好遠
見字 買蘋果日報
https://lih.kg/2152727
希望大家可以一齊追擊
藍絲Youtuber兩公婆
Jadelam &Brandylui
開嘅ig shop
蜜蜜工房 -mugmugkitchen

佢哋藍嘅證據
軟飯界 KOL brandy Lui 公開支持黑警行為
https://lih.kg/1210255

我覺得家姐冇整 係個鼻影打得厚姐我諗
Btw 啊妹妹真心似猩猩
港豬煩膠manson
Mon po mon到實一實喎
係唔係要跟Emi 練骨
記得佢同屎盤嘅相影到佢好白 原來佢現實膚色係咁 咁屎盤應該都真係黑到成舊屎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞