召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
覺得蝦乾幾乎每個story都比人post上黎屌 大家真係好憎佢
之前話佢賣刀叉貴左成倍
但其實除左佢仲有一堆YouTuber都係咁樣賣野搵錢 山東之前賣假貨泳衣 嘉樂仔賣野同出面既鋪又貴幾舊水 大家都係講完就算 蝦乾已經跪埋收檔 都仲係比人屌
佢隻手指點又粗又肥法 水魚生完兩年 都仲係未瘦返
同埋佢已經算肥肚唔肥人個種 想要求佢點瘦法
左上以為係pk jenn
完全無上唇
條眉就黎畫到上天靈蓋
生bb啲指甲會變樣架?
Sorry 對於不學無術 對社會零貢獻嘅藍絲 我真係會harsh
如果Hurt 到你就唔好意思
雲西啲fd
我反而覺得今次條眉好咗喎,可能因為化妝師畫。正常嚟講都係跟番個比例畫嘅,咁一係就佢面大但又p窄咗塊面,所以搞成咁
佢同佢個妹一樣都好鍾意擘大個死人口
hurt咩親我 關我咩事
提埋你呀 sue同jade就一定係深藍絲
如果你真係為公義行先
請都唔好放過佢地
佢應該係gel開,但湊仔冇再gel所以就指甲變樣
條法令文P極都仲有 好老

富臨群組又準備開P
今次新增左新群友
初頭仲以為係水魚串9佢地
之前好似係水魚同小美反左面?之前仲frd到兩姊妹咁
反面呢啲野好似每幾年就發生一次

不過今次檸檬頭個d企係水魚個邊
雪姨完美體現「冇對比冇傷害」

雪姨你個老女人唔好再扮後生啦 以為痴埋落個華姐度 自己都係咁靚
咁樣睇grace真係好靚
本身想買呢隻洗面泡泡, 但見到佢呢個廣告即刻唔想買
點解佢笑個陣可以上下排牙都一齊露
事源係有位絲打唔知道「hangry」已經列入咗牛津新詞彙
以為珍珍串錯字恥笑佢,其後有絲打糾正返
作者meltoo就呢一事用痴線西作為角色虛構一個人物故事
第一身係「痴線西」嘅男朋友,佢哋喺成人台自拍裸上身而結識交往
我諗呢度係想講痴線西有機會話人姣其實自己喺私底下都係姣西,其實自己都係其身不正向人指指點點,而且外表平平無奇勝在容易相處唔會say no(父權嘅痴線西),同男朋友租完時鐘再租劏房扑嘢即係其實自己都有性慾又其身不正但指責KOL淫亂?

睇頭一段已經睇到係想串痴線西
佢用外表平平無奇+大專生+喺成人台自拍溝仔+父權+妒忌+對住啲KOL嬲到面都紅埋+追擊KOL係唯一樂趣即係人生無乜意義
呢堆用嚟構建痴線西嘅角色喎

唔知有新詞彙嗰個痴線西算唔算躺槍

笑死
初心被錢賣咗啦
而家正式成為kol youtuber
唔用53yfp 搵鬼識佢咩 冇ad啊直頭
btw 佢連好驚畫肥蛙都講得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞