召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
同eg其實幾似樣
係咪佢啲陰累事
Beth成7個月冇見老公
真係似一個肥婆唔知點解
但係其實佢啲手腳都好幼
應該係因為臉圓所以先好似好肥咁
可能係
咁你點睇班KOL/女偽人ig早兩個星期瘋狂post黑白相講women empowerment
但係一年幾以來從來唔會提free hong kong?

這叫偽善 我會叫佢地做港豬/唔係黃
咪覺得佢哋港豬囉
但係咪藍唔識佢哋嘅根本判斷唔到
都係返返去同一個問題啦 呢個世界唔係二分法的
好難想象呢一年幾嚟發生咁多事 可以咁忍得一句聲都唔出wo
尤其如果自己有一定影響力 就會更加想影響follower 等佢哋知道香港發生咩事
某程度上呢個都係kol嘅社會責任嚟
你可以話佢係一個唔負責任嘅youtuber
但係咪藍真係唔到我哋講
所以無表態的KOL 我只係會話佢地港豬/唔係黃
香港咁多黃KOL 大家可以多多支持先
再有時間先去留意無表態 表態藍的就不了
agger
有啲家姐feel
已經好似4年冇睇過佢肥咗成個碼
依條女on9黎架
當初三鳩俾人狙擊果時
佢唔知頭唔知路又出狙偏野撐三鳩
之後見形勢唔對路 啲人爆越嚟越多三鳩黑材料
知自己柒左 又牆頭草即刻轉態幫手屌三鳩
佢真係好堅強
未生之前beth都易唔開心 做咗呀媽之後成日1拖4都冇好似其他人咁怨呢樣嗰樣
為母則強

善兒好得意 一家人相處好溫馨
雖然唔係好多錢但真係好肉酸
佢仲走左去anita個grp到道歉澄清

鬼唔望佢都比人西狙擊埋
我記得係有狙擊佢
扮死狗又係度ta姐前ta姐後
想投誠人西等人地唔好狙擊佢嘟八達通單野
真係好撚on9
去超市買一大桶水都好過咁斟啦 佢仲好自豪po story
為何斯德哥爾摩沒有譚仔三哥 by 三家姐
又稱三鳩 三家蛆 39

無記錯的話係當初有位瑞典絲打Pm佢問佢會唔會去瑞典集會 又有人搵佢幫手repost文宣
但佢理都無理 覆都唔覆
之後就越爆越多關於佢嘅衰野
例如誠信問題 幫警嫂家姐賣廣告唔申報
誤導讀者自己有上街等等事蹟
我都覺有啲肉酸
話就話管理費包埋
但都唔係係咁斟掛
認認真真買個濾水器仲好
又唔洗走上走落斟水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞