召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
教eg 花生讀普通話條片,唱告白氣球
屌,完來佢咁撚仆街㗎,同佢自己係ig 到講嘅野完全係兩個人嚟

本身有follow 開佢,覺得佢某d 講女權嘅point 唔錯,幾認同佢講女性身體自主呢件事,但係琴日見到佢呢篇野就覺得佢on撚9
我仲要本身無睇清楚張圖就like 咗先,但睇睇下篇文覺得唔對唔就即刻禁番走個like

屌,佢圖文不符都算啦,篇文仲要onon99咁,佢講嘅所有野都link up 唔撚到,睇完成篇都唔知佢想up 乜9

啱啱去番佢ig 睇,真係同其他絲打講嘅一樣,佢所有講女權嘅po 真係剩係講女性幾撚慘,有d 仲要貶低男性。佢係唔係唔記得其實真正嘅女權係主張男女平等,改善女性係社會上嘅待遇嘅同時都幫男性脫離社會上對男性stereotype 㗎佢好似剩係著重講女性幾撚慘咁
不論佢係咪gay
呢啲露毛露到咁低仲要疑似無著底褲既相我唔係好頂得順sorry
咦佢嗰signature粉紅色頭呢
Agger奶奶同新抱就算幾好
都係好表面 始終個關係唔係你對我好 佢對我好咁簡單
有時候婆媳關係真係好難了解
由結婚到湊小朋友 大家年代唔同
自然大家之間處理方法都好唔同
奶奶唔同自己阿媽 唔可以開口出聲話佢
利申:有個傳統到不得了既奶奶
道德撚去左屌狙擊rose ma班痴線佬未
佢個鼻太大
雖然佢係黃 但佢啲態度真係閪到癲
頂唔順
做佢朋友應該成日受佢氣
原來係咁
但一俾pkj賣廣告
成件事cheap 曬
搞到我對佢哋品牌好冇信心 😂
可能印象中d YouTuber都冇乜學歷
搞skin care一定唔敢用
佢講嘢又唔可以話佢錯
全部都一針見血 唔圓滑
但做佢身邊既人應該幾辛苦
最印象深刻係佢個蛋糕事件
現實識呢d人一定唔想同佢做朋友
成日串viewer 黃到金都CLS唔落
見過佢真人真係好柒 把聲老牛聲 平時拍片一定chock 聲chock 得好辛苦
狂落廣告 覺得佢無乜特別 好普通
撞過佢煲煙
順眼但唔靚
講得好岩阿
異性戀洗唔洗同人講?點解要迫同性戀「出櫃」?從來冇人係啲櫃入面!
反而我覺得佢咁講唔係幾好喎
就算佢心係咁諗, 可以唔洗講出黎

坦白講我自己有個仔
如果第時個仔老婆咁樣講野, 我諗都會好傷心
好多人都有婆媳關係問題
我都有, 老公有時夾o係中間, 佢又會唔開心
而我奶奶都正正常常, 我同佢就相敬如賓咁, 當然都會有些少爭拗
但佢幫我湊小朋友, 我好感激
其實都係大家互相遷就, 講真我都當奶奶半個阿媽
有時唔係只有奶奶難頂, 有D新抱都好難相處有公主病
啲片聽都聽到出 佢專登壓住個喉嚨發聲

佢講得好啱
痴線個撚個review wult捧到上天
廣告太煩同樣7 不過黃就算
其實Cotton係咪想捧個個Bella
之前唔係話交友app求其搵返嚟咩
今次又用呢個女仔覺得好似有心用佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞