召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
似呀 真係勁醜樣
對唔住 我又要落地獄喇
佢真係劣化得好緊要 睇佢食怪味糖個期都無咁醜樣

八達通咁嘟
樣衰都算
仲要心地差 呃人錢
垃撚圾
佢之前條女shiny咪幾好幾靚女,做咩分手既?
睇佢ig都幾假相 又升球大墊
佢應該仲要唔係黃
記得佢ig story搞過下你問我答 係上年六月之後嘅事
有妹豬同佢講 比警察男友家暴 唔知點算
佢好似淨係答人: 打人唔係咁好喎 要驗傷 類似答案

睇到我o撚咗嘴 正常香港人經過上年六月後 見到都會第一時間仇視警察身份啦更何況係follow自己嘅妹豬比班狗咁對待
之後有冇po過咩文宣就唔知lu 不嬲冇睇開佢 係嗰次咁啱見到
唉以前真係好鍾意睇搞屎棍戇鳩鳩咁玩
而加劣囇 語重心長留過言佢地又唔聽觀眾意見
Btw 睇eg條片好似話搞屎棍又會加新人 係佢個結他學生
冇表態嘅就係藍?
係唔係都話人係藍㗎啦
其實之前話佢藍嘅絲打係講緊佢喺ig/ youtube講嘅嘢,之後大家就罷睇,直到而家有其他絲打po上嚟

巴打不如追下po先
佢食怪味糖嗰排仲覺得佢幾qq,而家劣化到成個中國大媽咁

點解個個kol 一劣化都係似中國大媽嘅
佢係咪拍兩次 一張有戴耳環 一張冇戴
姐係第一次拍果陣個仔喊 重拍多次佢又喊?
好似係打理大定中大嗰段時間
總知香港係好緊張時候 佢無出過任何聲 話佢嘅平台剩係想講開心野 一定唔黃得去邊
唔黃得去邊=藍?
人哋social media 想講啲乜都唔俾?
咁係咪黃呀?定中立撚呀?
想同佢鬥黃都唔知鬥乜好
因為乜9都無講過呀 嗰陣有其他人dm佢可唔可以share文宣無理到 繼續飲飲食食
佢social media講咩都得 咁係咪就唔話得佢?
嗰陣話唔講得敏感話題喎
香港後生仔打生打死移咗民就乜都唔理
未發生事之前就成日講有幾鐘意香港 有事嗰陣就話敏感話題唔好牽連到佢自己
照你咁講 呢到討論區黎 我都係討論佢份人 係咪唔討論得?
你好眼利
吓你盲㗎?
幾時有唔俾你討論佢份人?
係你哋label佢係藍先
而家有乜證據證明佢係藍
因為人哋唔po文宣?
上面都有位絲打cap咗佢之前一條片個subtitle係串鳩班狗啦 呢啲又睇唔到?
佢戴緊嗰隻耳環係咪黎緊同抄襲台妹hannah合作嘅飾物
心機婊
睇到佢隔咗一年之後已經咁多個月就喺字幕講咗句popo(不是那堆垃圾) 好黃
應該擺佢落黃youtuber同auman/balu嗰啲黃ytb齊名
香港打仗嗰陣自己喺澳洲unun腳飲飲食食好黃
觀眾問可唔可以幫手share文宣唔理好黃

btw個list係可以自己update ge 你del咗佢個名update過個list囉
佢之前入過PDQ48
冇諗過將佢同auman嗰啲比
我個重點一直係佢係咪藍 而唔係佢有幾黃 搞返清楚
補圖先 sorry for 好濛因為啲official ig fb 好似收曬皮

Btw唔知點解又係好似雲西咁 張張都唔同樣
佢成日眾人皆醉我獨醒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞