召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
慶生群主有廣告出又呼籲大家stayhome喇!
片出完錢袋好就繼續平衡時空出街食tea
佢ig post啲相個樣都好奇怪
覺得佢呢啲ng相 好過真係po出黎賣廣告個張
其實chinchin同manson後來都有表態
coffee同三鳩就前期都有
如果唔捉偽黃同鬥黃既情況下
係咪應該都一視同仁咁除名
其實檸檬頭係ft YouTuber定點
上一個post我見都有人覆我chinchin有表態
佢唔係港豬啦
慶生群組
由佢地講stayhome真係好有說服力
有廣告個時就係愛分享的人
無廣告個時就係freelance
佢哋個班friend, eg 小影Miss Cool小美(好似反左面)都已經好少拍片,但PR gift 照收
我都記得芊芊係有po過相
三鳩個情況係16年開始已經撐本土 上年又話自己眼見香港咁嘅情況所以突登返嚟(但好似話係晨早訂咗機要返香港 唔係突登
成日會聽妹豬講心事 點知比人踢爆先認自己係黑警家屬
唔會當佢係藍 但要比人爆大鑊先認呢啲敏感關係 會對呢個人有保留
點解反面 想知
食屎啦檸檬頭
佢定唔知佢家姐間facial 鋪hard sell又黑店
條眉
我諗都要睇下係咪天生有鎖骨,我見有d人好瘦都無,我身型就唔係好瘦,但個鎖骨凸
下次加番liz入#1 qa?
Q: liz黃定藍?
A:狗女,大日子會repost story但最新8.11冇公開呼籲或支持appledaily,自行判斷政治立場。
唔知喎,小美之前Q&A講左已經反左面,跟住水魚Q&A都講話已經無聯絡,但無講原因,因為我記得水魚答得好西,所以好有印象,不過無cap低
有無link
想食花生
Btw想知liz係咪會翻香港定居
佢哋好似喺香港置左業
今晚830pm有wult live, 各位痴線西上呀
呢條友無論黃藍都係仆街一個
不過如果只係講藍黃佢又真係算唔上藍嘅
個樣成個男人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞