召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
唔好迫人come out啦 真係要好大勇氣㗎
之前好似有絲打講過本身skin need 係供貨俾美容院用,我覺得係佢個妹想搞化妝品,所以就放埋係佢個妹間鋪頭到賣,應該點都安全過yaki個啲所謂自家品牌不過都真係幾貴
我睇緊
佢話係男嘅,大隻靚仔
間嘢係咪lush但lush狗屎垃圾kol都派 好難知係邊個
sorry 睇錯左
無睇呢個人既片
係啦,每間舖有自己social media
就係呢段啦,當時冇cap低
態度真係勁西,其實佢唔想答可以唔答
點解要特登覆但係又冇內容,態度又勁差
我記得之前小美都有做個Q&A,大概好似講自己係俾人杯(記錯唔好負皮)
好撚煩 成日賣廣告
我覺得佢好似男人好樣衰
呢排見到有個BS ig account 入面有一半既post都係wult同skinneed,仲要全部有讚無彈,都唔知係咪打手
我都記得,但係小美回覆完之後都有補充話水魚係個好好嘅朋友/媽媽
佢答每條q&a嘅態度冇一條唔西嘅,而且覺得佢好唔識尊重。記得佢答其中一條係講同男方屋企人住嘅,佢最後嗰兩句唔明點解佢會覺得冇奶奶係幸運,有冇諗過佢老公感受。
baby condum班師奶都係咁,老公係外人系列
好過日日係屋企睇Netflix 煮下嘢食 賣下廣告嗰啲YouTuber
唔係話幫佢啲咩
事實冇奶奶真係一件好事
又唔係個個奶奶都好服侍
你遇到好奶奶係你好彩

好多都覺得個新抱搶走咗個仔
對個新抱所有野都睇唔順眼

一係就淨係生仔為咗養兒防老
淨係識攞錢 我自己老母就係咁
似啦 防曬包色
個鼻好大
不過係黃 所以都支持下啦
要6隻色黎jm9
塊面日日唔同色?
咁六隻都有唔同效果嘅
其實啲products sell到咁透薄自然
唔係perfect skin都好似冇乜用
Lm
以前五個人最好睇 間唔中有未入蛋公司嘅老母彤客串下 嗰陣啲片翻睇都會覺得好笑
之後新人不斷轉 啲片又越嚟越尷真係冇意慾睇落去
咁其實淨搽防曬都無預有遮瑕度啦最多都係tune下色咁
有無人覺得佢整走左個mk粉紅頭頭順眼左好多
我睇清楚以為屎盤啲filter 個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞