召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
鼻影好重
化曬濃妝跟住賣洗面奶廣告
三鳩要講藍又唔係藍屍 (可以起我底,我長期狙擊三鳩)
但係我真係唔會cls呢啲投機份子兼且中意拎光環嘅人

撐本民前嘅post 一早del 咗
所有表態 post 早喺黨安法生效前一晚已經 del 曬

撇除政治取態唔講
但佢心地真係好差而且做人十分虛偽
叫手足去自焚爭取國際輿論
比人踢爆姐夫做狗就話如果有任何人因為同佢講發夢嘢導致比黑警拉,歡迎指證佢
咁同藍屍話叫人出嚟指證831有死過人有咩分別?
比人狙擊就spin去人地話佢做雞,扮到自己係受害者

仲要之前不斷cyber bully 人
嫁去瑞典六年連瑞典文都學唔識
唔融入當地社會仲成日叫當地居民做柒頭
所做嘅野同啲嫁嚟香港嘅支拿新移民無分別
明明自己整容整到面目全非
但就同班妹豬講做人自然最好

唔好淨講政見講心地
佢點都係虛偽同心地差嘅八婆

Pamela真係好有錢
當初見到呢個set 要20萬 以為4個袋都係正常size
點知原來4個袋都係銀包咁細
直頭紙巾都放唔到一包
佢仲係咁話好抵買好可愛
真係好有米
個樣咁似蔡家欣嘅
我自己最最最撚憎佢係佢cap舊嘅電視圖 誤導人地自己有上街依啲人真係habitual liar黎
認真好撚惡頂 唔係話唔扮得可愛

但都要好睇先得㗎

四捨五入都三十歲仲行呢條路線

成個雪姨2.0咁 永遠做緊比自己實際年齡細10歲既野

唔知乜撚野事
要keep住班毒撚fans 扮青春可愛
寫明係合作就無問題啦
同埋搵錢關拍拖咩事
無事就返嚟high個tea
有事就急急腳走 話係老公屋企人擔心
仲講到自己被逼離開香港
明明內心好撚想快啲走

食屎啦你三鳩姐
不能同意更多
一開始見到Anita 狙擊佢好爽好開心
點知原來佢都係八婆一個
冇話有問題呀 係我地睇佢唔過眼 成日賣行廣告
之前仲幫yaki賣咩消脂機呃妹妹仔添
次次出埋啲片10條有9條都係賣廣告咁濟
講啲咩初心姐 想賺錢咪賺囉
不過啲片越黎越廢 遲早會收皮
已經無追Anita個group覺得太多是是非非消化唔切 見佢地集中屌龍門 咁佢地仲有無狙擊三鳩?
呢set係岀比d小朋友用
用得起既小朋友又點會袋野呢?
同埋個盒又係皮可能扺在d皮多啲掛
係啊冇話有問題 只係佢近排真係乜廣告都賣同埋點解佢要set做有link先睇得
仲記得以前佢簽咗公司(真係唔記得邊間
之後quit嘅其中一個原因話唔鐘意賣咁多廣告
個fd send比我
我都quit 咗好耐啦
佢乜都鬧我都頂唔順
啲人又好似信徒咁Ta 姐前Ta 姐後
成堆痴撚線
仲要開埋鐘仔
記得芊芊好似係得612 有出過post 叫人出去遊行test 粉底 但之後就好似潛哂水 無再post過任何關於反佔中既野

我記得個日yaki wong 都有出黎遊行
咁係咪都定義埋佢係黃?
蝦乾啲手指同手指指
手指甲*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞