召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
我都係做到凌晨,番到屋企臨瞓前吹頭嗰陣都會睇下vlog,因為嗰陣真係冇力再睇啲資訊性嘢,不過會揀人睇,我多數都係睇kelly yang
冇理解錯嘅話,嗰啲機如果唔係斟熱水嘅話唔會有「斟哂」嘅情況,係不斷會有水供應,而熱水加熱唔切就要等下。

我覺得佢咁樣做都冇乜大問題,因為佢始終比咗管理費,如果唔係有人等緊要用咪算,不過佢整到成個地下濕哂就唔係咁好囉同埋都好奇,嗰啲飲水機供水來源咪又係你大廈水缸,點解屋企就有味,部飲水機就唔會有味
Kellyyang都好睇 但有時佢講嘢太作狀 果啲美式國語口音 仲有vlog成日懶係影塊鏡offshow身材 但都仲接受到
佢個死人樣+死人聲+死人牙+作狀到嘔嘅表情
幾好睇都唔撚會睇
Balu
佢啲片睇得出真係有用心諗題材
但view數都好似唔算高

佢不嬲都走樣
小熊貓抱住蝦毛個feel好有愛
對住鏡頭話佢先係男主角
但蝦乾就係咁搵位攝鏡
美式國語口音係咪指港女扮ABC講廣東話講唔正嗰種
佢早期vlog係成日話唔記得呢個中文係咩同埋有種含住嚿飯講嘢feel
佢平時做運動前影嗰啲我覺得冇乜嘢,但有時佢換件露腰衫放狗嗰陣個腹肌好深咁,我嗰陣諗唔會見有鏡頭就一直縮住用力掛,點知同一日晏啲佢煮飯嗰陣唔小心有一秒閃過條腰,我見係完全冇腹肌,嗰下有啲詫異
Chill up好黃 可以支持下

Anton係chill up員工 都有自己個人channel

利申:有睇開chill up 鐘意dada
所以咪on9
唔洗post嘅話送比佢做咩
Btw iHerb有大把 洗鬼係度買
睇得出佢老公係樂觀正能量個類人平衡返hagone
佢對住鏡影嗰陣咁啱啲光打落去就角度所以腹肌陰影會好深 佢自high j下自己努力嘅成果 班觀眾瘋狂讚佢好瘦 一舉兩得
反而覺得依張相對眼好咗少少
化返簡單啲嘅大地色眼影咪仲後生
不嬲都唔覺佢靚
其實mira嗰啲資訊性片我都幾鍾意睇 當知多樣野
同果籽嗰啲 短短地幾有趣都好睇
反而Kelly yang覺得有啲慢同冗長
所以真係睇人
岩啊 唔通冇媽媽係佢老公嘅幸運咩

佢自己私底下慶幸咪算 仲要po出嚟話比全世界知
簽左公司未必有得揀 容祖兒夠有人話暗黃啦
因為冇睇過咩我愛祖國啲片都唔係成日睇痴線西
之前淨係知佢有去文匯報嗰個活動
唔係想幫佢洗白
因為淨係送唔洗俾錢 賣廣告要錢囉
如果件product kol覺得好用會係ig youtube分享
其實啲product成本唔貴 咁廠商就有賺
如果淨係thanks就係pr gift
有d story打曬hashtag個種都要收錢
不過就平過post
有d就出story加多幾多錢咁
佢個女已經生得好柒 仲成個野蠻人咁 好想打佢
https://youtu.be/94P72palZ2g
未睇已經feel到好好睇
同福正一撚樣 男版福正嚟
屌,睇到thumbnail已經忍唔住笑左
點解個額頭可以一舊舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞