召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
Bella 92年 點解會話佢24歲
係咪交友app興報細數
以前拖埋大媽去fan meeting都貼錢比人哋
到有曬證據呃蝦條班妹豬仲撐佢
啲人好心幫手踢爆整合ricko啲錄音對話都比佢哋屌
不停話咩ricko會改過、人人都會做錯
最賤係同為女性有啲妹妹仔仲鬧翻受害人覺得係受害人錯
有點既呀媽就有點既女
等佢訓著先拍唔得既 好彩有佢老公湊住
最近佢成日勁重filter定唔知妝 以為自己好靚咁 今日個ig post又係影到自己勁大頭咁單眼但又勁重effect
其實台灣啲水本身唔係都有陣味架咩

Yepi一唔露佢排牙就木嘴笑
救命,加埋西迷樣真係越睇越唔順眼。
其實越嚟越多youtuber淨係拍vlog同癈片唔係冇原因
因為好多人就係鍾意唔洗用腦咁睇片
佢地見vlog易拍又多人睇 所以變到條條片都係vlog 好似淨係識拍vlog咁
反而見到啲特登諗題材拍嘅片都唔夠vlog 嘅view數高 都幾慘
所以咪話有咩嘅youtuber咪有咩嘅觀眾
抽筋?
之前Mira 拍個兩條資訊片啲view 數唔高
真係冇咩人願意拍
而且想睇啲知識類片有台灣youtuber
因為好多人睇youtube就係為咗放空休息
平時返工返學已經夠攰
只可以話百貨應百客
有咁嘅需求就有咁嘅供應
所以我自己覺得拍vlog拍廢片係市場使然
冇咩問題
見到佢阿妹棚牙好唔開胃
有冇人有多啲eg同佢條女嘅料爆
你地係跟開佢直播所以知佢係課金識?
係咪啱啱睇完馬田條新片
呢張相好難頂
yepi希望您見字唔好再做呢個表情
可以去睇下
同好青年荼毒室一齊拍
哲學角度探討廢片問題
我反而唔鍾意賣廣告嘅手法
香港堆kol出個story講句thx就當賣咗廣告
未計成堆kol成日tag人哋公司嘅ig乞sponsor
喂大佬呀你出個review畀啲誠意講下用後感好冇
賣廣告嚟講
sunny 成波啲廣告片好過堆kol好多
以為係譚杏藍
諗起馬田條新片
https://youtu.be/T-j1qwzx4y0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞