召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
下乜水魚同佢地frd黎咖咩?
以為係水魚串9佢地+1
曬駱駝又出黎
佢棚牙真係好撚樣衰

其實兩個個樣都怪怪地
只係雪姨樣衰之餘仲要扮後生
尾二影到陳凱琳好樣衰
其實雪嬸係咪做得Grace老母
真係好似郭政鴻
諗法一樣
唔係佢gel開無再gel
佢賣刀叉唔係賣貴成倍嘅問題
而係佢賣老翻仲話人哋正版唔好用喎
又有maid又有小助手
仲好意思每日一po呻辛苦
有好多媽媽大住肚仲湊住個細都冇好似佢咁怨婦mode日呻夜呻
做新手媽媽做到連baby condom啲老母都追擊佢(個po仲河蟹埋
連baby condom班老母都睇唔順眼
大家都係做人媽媽
你係應該好清楚生小朋友係要負好大嘅責任
全世界得hagone一個生仔犧牲咗好多嘢?
即使係baby condom班老母都犧牲好多嘢
佢哋都明 但係都追擊佢(唔係冇同理心呀 但同理心唔係免死金牌)
你就知hagone真係好煩膠
hagone長期對蝦毛負能量
又呻蝦毛搞到佢點點點
搞到蝦毛好似做咗千古罪人咁
18年後你就會見到佢喺連登數返佢老母
鬥慘大會嚟講hagone應該攞硬第一

hagone你又話湊仔辛苦
又#我的人生不是我的🙂
仲得閒上嚟mon po
今日train咗蝦毛未?
其實依啲係有輕微倒及好似係
之前好似有睇過啲文章
正常人口腔平時合埋口同笑果陣上排牙會com住下排牙
當有小小倒及就係上下排牙就好似雪姨咁貼住
真正倒及就係下com上

男朋友就係好似雪姨咁
叫佢試下好似唔好露下排牙笑
佢好格硬做到但會笑到成個弱智咁
On
賣老翻刀叉仲話無問題貴十倍既淘寶貨
快d去幫襯啦你
多謝絲打你分析
其實佢條豬西唔係追痴線西又點知咁多野
仲無聊到搞stereotypes
而家係咪是但搵個小學生識寫字就可以寫故仔搵食
寫出黎情節1999 淨係識玩抽水 以為寫爆D就引到人睇
之前痴線西鬧佢無初心接廣告唔畫畫
果段時間日日出story畫嘢證明自己
唔畫蛙都有畫過人像話係練習
果陣有人話人地肯聽肯改仲想點

每次俾人鬧完d咩就即刻做,
輿論話題一完結就打回原形
佢真係好似駱駝
絲打又幾有道理
我都真係無諗咁多
可能我自己阿媽都係個種怨天尤人既人
我好明白有呢種性格既人永遠都搵到野唔開心
細個都好似你咁講 好憎阿媽係咁
打親麻雀都聽到佢呻我同老豆點對佢差
但我大左 又嫁埋出去 唔使日夜對住佢
比較體諒呢種人 覺得佢真係有付出 又真係辛苦 佢自己都比性格拖累到無辦法開心
見到蝦乾真係好同情佢 自己唔開心 身邊人又唔開心 成個印象比人又唔討好
以前有一排都有睇過佢 覺得佢初期講嗰啲女權係有教育意義 但係後期佢好似走火入魔咁 連啲西女人亂發脾氣都link埋女權講
係 因為我好耐之前就留意到點解我男朋友笑硬係要露埋下排牙出黎
佢反而仲笑9我哨牙
到有日睇左果篇文
就知原來上下排牙貼住就係有輕微倒及
然後我望我男朋友側面 係真係有倒及既雛型 然後我試下上下排牙貼住 個下巴就會好似佢咁兜好多

不過雪姨唔算太嚴重既
有無人講下gut gut吉吉?
最近成日睇到佢啲片
無話無問題
我係指都已經執撚柒左 都算知錯會改
想提出仲比佢更加離譜既spoon
有同樣賣貴好多既嘉樂仔
有專門呃人既呃ki
有賣緊垃圾減肥藥既網紅
有生緊瘡仲sell暗瘡膏既虰虰
有拎個女出黎做牌照同打卡又藍到仆街既山東
有開緊唔知有無食品牌又有個撐警老公既jade
我覺得講cap水 有排都未到蝦乾
蝦乾係我心度真係個種小家子又唔識講野 下下搵野呻既奄尖港女
唔明點解佢張張story都比人cap上黎話
好似厚此薄彼咁姐
佢隻手指腫到未戴返戒指都好拎黎恥笑
真心就三十佢算修身修得快個堆 有咩好係佢肥瘦個度雞蛋中挑骨頭
算啦 特登寫篇咁嘅文咪就係
想上痴線西有人討論 想紅
篇文寫到1999連南瓜珍衰咩都唔知
想借痴線西上位 收皮啦
唔需要俾機會佢
佢連俾痴線西討論嘅資格都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞