召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
咁對比崠七同popo依啲冇乜禮貌
成日亂發脾氣嘅bb
coffee個仔起碼聽話又識幫手先
我記得佢好細個已經識得幫手扔
尿片同啤酒罐
之前有個絲打話崠七講野幾流暢
我去左搵佢啲片睇
屌...典型又醜又嘈bilibala造作醜樣細路
走私雞
無特別鍾意小朋友
但睇善兒同Ezra會心心眼
好可愛好乖好有家教
其他就
玩得多真係似弱智,陶傑話抖音係係低端人口玩真係無錯隻新移民真係扮唔到abc
屌你人形豬攞去中國俾人充飢啦
好mean
自從痴線西前排成日話佢d頭髮好嬲憂 佢最近啲相成日都紮起個頭

一roll機蝦毛就喊
小熊貓話係咪衰呢 畀媽咪趕喇
hagone寧願繼續拍片都冇諗過氹返個仔先

其實佢個嘴比我嘅感覺就係似許冠文係半斤八兩呢個造型
咁每個小朋友一定會有純真可愛的一面 只不過外貌協會的話,coffee個仔唔算係討好囉
其實d YouTuber點解會覺得自己d vlog好好睇?
一兩次就話新鮮姐 屌佢地條條片都係vlog
食下野玩下狗就一日
以為自己係明星係楊丞琳咩?無咁多人想知
人地楊丞琳咁多條Vlog都係得一條影住自己整頭髮咋
好意思幾條Vlog就整一次頭
條條Vlog都整野食撚狗嗲老公(仲要唔Sweet)
明星d退休生活都有意義過成班寄生蟲
得香港YouTuber d片咁一成不變 片種又悶
五個星期大就要捧出離賺錢...有d可憐
未出世已經俾蝦乾用嚟接廣告
五個星期先出片算遲啦

蝦毛得時個老婆一定好撚慘
蝦乾差唔多有齊晒閪奶奶嘅特徵
睇頭個part
Hungmeow好似比較錫hamo
有hagone呢啲做奶奶咁我寧願唔嫁
嫁咗肯定畀奶奶當maid咁使
一陣又嫌三嫌四
明明佢自己都唔係好好
蝦毛應該會痴爸爸多啲
hagone一抱上手蝦毛個樣扁哂嘴
冇野做
日日唔洗做有錢收有products 收做咩要做野
佢早兩三都都已經係咁啦
初初話做全職YouTuber 但冇片出
無可否認coffee係好鍚個仔肯湊肯教肯陪佢玩
算係教得幾好
但啲外國人真係好鐘意玩
其實如果抖陰係美國製大家可能會冇咁反感
抖音都係抄美國野咋 vine
第一張蝦毛乾個樣
真係成個阿伯咁
我覺得曾樂彤未必藍 但始終簽左公司 都未必可以表態
雖然我唔知佢係咪真係 宜家都冇再睇
但以前睇過佢地啲片 佢都係正義魔人咁款
同會探討性小眾 同性戀問題
感覺唔似藍 如果我miss左啲咩 請指正

但uki就
可惜就係有市場有人睇
搞到d youtuber條條都係拍無營養既片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞