召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
唱我愛祖國都唔藍,咁應該得習種先係藍
第一眼睇,我都覺好似
係咪唔識紮頭髮
weirdo beauty個老闆娘cheukying態度好閪
約Facial時間自己無跟足仲怪返個客轉頭
宜家仲拍埋YouTube
d片一副袋錢落你袋咁嘅閪態度
Youtuber 用youtube ig fb搵食 亦係班人用黎散播影響力既地方
除非識佢真人 social media可以講係唯一判定佢藍黃既途徑
認同呀,但我唔會將一個唔post文宣嘅人就歸類為藍
點解唔自己買樽裝水
係心計臭閪
你亦都可以話佢好撚有機心
唔好再講支那語啦

其實如果佢覺得濾水器都有味嘅話
大不了可以自己裝個飲水機喺屋企
有啲超市/士多都有5.5L水賣
自來水有味唔係一個可以合理化呢種行為嘅理由
有日autoplay 唔小心睇到崠同佢個女整pizza
崠想拎個女隻叉整佢個女唔肯
崠走去同佢搶佢個女尖叫佢就好無奈咁放手由佢
睇得出佢完全唔識教女
佢講過買樽裝水唔環保,所以非必要都唔想買
好似啲人係公司瘋狂斟水
不過講真佢有俾管理費 你又吹佢唔脹
咩狗屎垃圾都加埋黎
我諗佢意思係由源頭減廢掛台灣人嘅環保意識普遍比香港人好
其實有啲嘢喺香港話就話回收,但最後都係去咗堆填區,特別係膠嘅種類好嚴格
Anyways,佢比咗管理費佢有權咁做,不過見佢整到地下濕哂應該冇抹番乾,再者應該試下買個濾水器先,如果仲有味,咁係佢大廈條喉有問題
佢住個d係類似service apartment 如果有俾管理費又真係吹佢唔漲既 你話佢係康文署個d斟水就話姐
佢到而家ig都係一張關香港既事既相同story都無 好貫徹始終咁
下巴生暗瘡又關牙膏事
佢盤生意都幾好做

是但啦個巴打定絲打死都要話佢黃 都廢事拗
拍片個樣黑到呢 佢ig相咁白唔知p左幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞