召喚痴線西(121) 善用不推文回覆

1001 回覆
34 Like 5 Dislike
山東咁有錢,一定會幫個女整到靚,唔洗我地操心 我見山東係小紅書好活躍,同pk jenn 一樣咁噁心
唔知佢老公揸咩護照
佢個底咁紅
如果sd曬啲資料去移民局會點
有種睇清朝皇室啲相嘅感覺
著得四四正正 著靚衫戴哂首飾咁
但係個樣完全唔match 毫無皇室成員feel

兩張相泊埋一齊可以試下玩找不同
我就唔係好搵得到有啲咩分別啦
啲指甲好長
我真係好鐘意睇何寶榮你啲comment

講啲野好抵死次次搵親啲相都唔會令人失望
唔識分呢張係有冇P過
好核突
我話有你都好難信
我唔明既係點解佢會肯擺張咁肉酸嘅圖出黎
我係唔識分係惡搞P醜咗佢定係原圖嚟
題外話,其實佢地成班喺咪都食大麻?啲歌好啱食住大麻聽,而個樣又成日西迷咁
天水圍驚驚
Off下topic先
見到出呢個story個reviewer講得好好
所以上ig揾過佢
有成千個followers但啲po得幾十個like 好怪worrrrr
有冇人答到係咪買followers?
純八卦
總之唔鐘意佢就係父權女
欣賞波仔咁俾心機賣廣告
諗翻起之前mihk有萬樂珠萬萬萬
仲有接物挑戰賣珍珍
真係有誠意過啲kol好多
依家分開咗啲片真係好悶
不如佢地拍翻mi算啦

同埋如果真係為賣廣告
呃觀眾喺app識bella
會對cotton好失望
係咪睇完馬田條哲學片所以討論廢片

廢唔廢真係好主觀 ASMR同寵物片都冇內容但可以治癒某啲人
咁對佢哋嚟講咪唔廢 依個可能係佢哋休息嘅方法

可能因為依家YouTube太飽和啦 好多人都用資訊性定娯樂性去評斷條片究竟好唔好
但對我嚟講
travel vlog可以令我知多啲邊啲冷門景點 咁我可以mark低下次去 去唔到咪睇咗當去咗

而daily vlog 睇人煮飯仔/執屋可能有啲人覺得好無聊 (e.g. mingsze嘅湊B生活)
但我係煮開飯嘅 咪可以學到其他人 甚至其他國家嘅人用開邊類調味料 參考下人哋啲煮法 (台灣我推薦Something Shelley 嘅煮婦篇)
又可以睇到人哋點收納 唔係下下都要睇末羊個啲教點去極簡、斷捨離先執到屋嘅

我對ASMR無興趣 我都唔會話依類型嘅片廢
當然要篩選下嘅 可能有啲會有錯誤示範 教錯人嘅情況
不過啱自己睇最重要 sorry for 1999
有食唔出奇,rap 嗰班大部份都係食開
補圖喺佢ig搵嘅
咁樣先擔心佢報喜不報憂咁
其實我唔覺得kelly yang 靚,頂多係形象健康
冇蝗味

佢好似 29-3頭歲
但個樣都算老得快
面凹既
但整容樣黎講算好自然同靚 本身真係睇唔出整左容
Beth 2個bb一出世覺得個樣普普通通,但愈大就愈靚同可愛,睇得出beth俾好多愛個bb 妹妹咁耐都冇見過daddy好慘
慘啦,manson出咗新片好似無人提,你地係咪全部都無睇
點解要睇隻港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞