[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
廚另一個條件我覺得係 可以越級挑戰 巴力我覺得做唔到
名人囉 我都覺得奇怪
30上位講低練度高回報一定係名人行先
點會係講reborn同巴力
有個勁reborn canon橫ac幾倍嘅後ab
有得預判仲要3段落地嘅橫ab
仲有一發down嘅ac 巴力霸體係佢面前都唔係好著數
7劍點破壞平衡
咩叫越級挑戰
少尉打少將
火星係mb last機
我一直想搵返mb啲zaba片
打完pdf唔係等下代先改咩
尉打佐都越級啦 或者用返seed d黎講 黑西炮西咪廚
其實格鬥機呢d有咁明顯缺點ge廚極有限啦
未改前個D好難搵
你理解錯左我講野 我冇講7劍破壞平衡
我話係之前3隻最上位機下修前冇人講過reborn破壞平衡
你問下十個日本仔MBON PLAYER
Reborns強度有沒有破壞遊戲平衡
我相信至少有八個會答你Yes
GVG都有8大廚機
有人話女妖無nerf過嘛
我讚同破壞平衡 但未去到廚既級數
贊*
GVG 7神機
請出招
https://youtu.be/gN-xVSpFVzY
搵到個人手錄,出招好似快到傻咁
咁我想講exvs系列出左10年以黎都未試過有冇破壞平衡嘅環境出現
每一個patch嘅新環境都會造就左一部你所謂破壞平衡嘅機出黎
fb w0 reborn 細女妖
mb初zaba 中間norn/20三銃士 後期夜鶯火星多2
mbon初期fazz destiny gself zz 中期夜鶯7劍 後期reborn03
vs2初期00r多3人馬 中期多3 lightening hinu騎士
現今hinu 大權天 w0天蜜娜 forbidden
即使reborn下修左都只會有部新嘅機體成為環境下最強
見人用reborn好勁,自己用on99,有冇巴打可以教下我點用我見人用變形射再變形,但係自己用就打唔到人好想學到點用
Z 卡姐 老虎 gp02 神高 東方老野 自由
冇記錯嘅話
gp02 有走佬特格直昇機 媲美神掌既bd格同核彈
好多人真係唔理解個「廚」字係咩意思

以個人玩左十幾年GVG , 三國志大戰 呢d經驗來講。聽過廚機,廚DECK 呢D 形容,都係指低技術高回報。由於新手用都可以唔需要太多技巧下有機會打贏老手,有時會見一街都係,咁就叫廚。

個人覺得reborn 勁係勁,但俾個新手用,我用部2000 沙漠高達都有信心炒佢。reborn 要用得勁根本係要練,佢勁到破壞平衡都要練,唔係一用上手就得。
ok,即玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞