[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
不如停啦
大家討論下有咩新手易上手機
唔好討論先之先之先之先
咁新手打到上去 覺得有需要練果部機去學點拆佢D招
咪自然會去用囉

宜家講緊新手入門揀果部機咋
洗唔洗咁快講到要見招拆招
打rank拍新手真係唔緊要
拍住新手2000龜霸,我輸咗都仲高分過成場
google translate譯英文其實就會睇得明
日文文法譯到做英文 譯唔到做中文
其他嘢唔講,淨係玩一架機都要溫書咁背熟哂所有機嘅資料先可以用
仲要背完都可能俾人屠
以玩一隻game嚟講邊個會覺得咁玩法有趣?
由於你部機綠lock 都有得打中人,所以3000 , 2500機配搭情況下,友機後落都得
新手打緊日服
現時用慣左X1
依家要連到一場真係好辛苦
仲有唔識set語言
一野同我set左英文
唔好意思
想問埋3025係指咩?...
3000-2500 cost pair
thx a lot
因為你係線線,對面唔想連掛
其實有冇地方copy個用語表黎
新手入黎睇大家討論都係一頭問號
要睇吓自己用咩機先
例如用格機咪數gaga彈數

btw
係贏輸既世界用廚機根本係天經地義,再好既技術都改變唔到部機既性能,自己用廢機輸俾廚機就屌人用廚機,根本就講唔通

講笑就另計
我都係google幾年d po黎睇番d terms...
其實啱 大家都有權揀呢部機 你唔揀黎用唔關我事
無錯 但始終整合左新手會易睇D
我都想問

見人話轉其他語言再轉繁中,之後入game就有得轉返港譯

有人又話唔得,究竟係點
打rank都成日有巴力內戰
你一開始就繁中, 再轉咪唔得
轉其他language 入GAME, 再轉番繁中, 就得.
BTW, 上幾個PO嗰又係我
你咁講 咁成隻Game所有人揀3000機都練Reborns就得啦
如果唔係堆GAGA同佢d特殊移動強度咁弱智 日本仔都唔會評佢做S Rank啦

打rank用Reborns都算
日日用Reborns連Player Match都要用果班根本就係輸唔起
因為一唔用Reborns就展示唔到自己D「技術」丫嘛
1個朝早打10場rank, 起碼有四場未打就掹線
最基本又有人會唔明個d先啦
SC AC BD 紅lock 30 25 15
有冇巴打去分享下點樣keep住開槍同飛keep住蓄力?(手制) 成日為咗蓄力變到自己連主炮都開唔到, 所以好多機索性無視咗招蓄力技

另外有冇巴打有玩列基路斯可以分享下心得 想玩但係玩咗好多鋪都仲係好廢
剩係計EXVS系列都出左10年
仲未計之前SEED、GVG年代遺留落黎D術語
一次過睇十鳩幾年份量當然多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞