[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
人地partner近你咪唔好救 近既就先救
gp01 漆突
我個情況係做後衛 射down咗一個 一轉對象 見到隊友比人sm緊 衝前入紅lock 但射唔中 因為佢斬得好快 飛黎飛去 想知係佢個特格本身會甩lock 定我射果發要夠強誘導先會中
精神感應渣古 轉到你傻都得
要插中個下就即刻按 熟左中ac個下已經可以換lock睇對面第二個位置 遠就帶佢坐巴力航空 肌肉記憶全自動操作
最容易做到係飛向隊友等佢救機
Fauc 2mode
其實救唔到好正常 無咩槍救到 折衷啲咪佢打last嗰下先打返佢
亞歷克斯配一套必殺好尾機
以前FB4雙epyon連妹嘅權利都冇
好過開格開唔中就硬直死
妹既野唔同姐咪又係鞭鞭鞭鞭鞭
心態錯,你唔係「主動」射佢,首要條件係keep u moving,確保雙方距離夠遠,大弱係你槍機嘅極限紅lock,飛遠少少都變綠,你追我跑咁,有空位先射一兩槍。

佢追你唔到一係就會更加想直衝黎追你,咁係距離安全下就整碌勁嘅畀佢,又或者係睇到佢落地時因為boost用多咗而落地硬直大咗嘅moment,用啲快彈速嘅博返槍,覺得會中嘅即刻執返碌勁嘅佢嘆

佢唔追你嘅你最好即刻確認下隊友情況,佢格緊對面嘅你要主動少少打返追你嗰條友,阻止佢救機,但唔好太出,如果唔係對方回馬槍就到你要畀人救。同埋判斷下你同隊友距離,遠嘅就唔使即刻衝出去阻止救機,因為頭先追你嗰部機都一樣遠,佢實際未必救到
廢手我開始練多魯基斯2
主要用主射同副射拉槍
唔係好識用開速度mode
上網睇開速度mode之後
特格係急速上升/下降
主要係咪回避用
可以轉綠lock 我?
人地完全冇得捉你節奏
依家已經冇人用epyon 呢代廢到咩技都冇 零式都變埋覺醒技
練緊大地狗....

申利seed d 撚街機noob

玩exvs 的cancel真係好唔慣

同埋入格 成日要自己做cancel去諗個comboo

但都未至於比人虐待既
其實我想知 個boost

shot 係爆射擊連射

burst 係條 氣長的可以做 多的cancel

最底果個其實做乜鳩
我見爆左都唔係 格鬥高攻好多嫁咋喎
Fighting? 主要係機動性高好多,破盾
仲有down值下降,格鬥追蹤性能上升,可以接直由槍派生格
好似係
屌你老母又撞到隻自殺神高同隊
洗唔洗咁黑
日日玩到凌晨兩三點,冇精神返工做嘢
老了
1點我都已經謝晒皮
有爬到文, 想問下除左置頂果個hori大制, 700-800蚊有冇乜好選擇?

利伸, Zeta 時代就有玩, 不過近呢幾集太垃圾棄左, 今集想入番坑, 想買番隻大制操下
其實係咪得 藍同綠boost 有用

最尾果個鳩鳩地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞