[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
吓 我冇記錯果時明明個個都話s2王留美劣化左
鯖出左無耐改哂啦
d咩研究 overflag啊果d唔撚理了
新手想練一部機跟住其他機都玩到唔多實際,玩啲easy damage嘅機等佢有份「玩」先啦,你見好多新手上黎成日話打唔中人/淨係畀巴力斬到升天就知對新手黎講首先要有份玩先你講嘅嗰個痛苦過程令人quit game就得,十個得一個打開到大門

你畀新手揸TV zero打唔打得中人都係問題啦
呢啲等佢學熟每個制做咩同基本操作正常先畀佢試啦

同埋新手真心打吓分歧先,學識你部機做咩有咩技先,呢啲就算你睇wiki知係冇用,實際係咩樣,你用起上黎係點必需要自己㩒過先
我都想知皇小姐俾佢執咗幾多劑
仲有一季妮娜又係好撚正
我講緊zaba
因為真係太屈 越快改即係越廚
我開場都禁的
你要用你自己開場
6000cost
你睇剎那去接皇小姐個樣同後面痴左線
就知比利條毒撚最多只敢偷偷地攞皇小姐d內衣劣鳩
而家講緊reborns係咪廚機
轉晒話題去第二度做咩
大個成熟左我覺得
個人係御姐大於蘿莉
而家用行不行。唔想只玩2000機了。
而家開服1個星期到,應該仲好多人係下面,新手唔好打rank,玩死佢地
比利好似去到第二季完都係處男嚟
不過劇場版終於有女食
首先搞返清楚咩係廚先

廚對我既定義上面有位巴打講過 低技術高回報 但reborn你好難做到越級挑戰 加上一街都係reborn 真係好快就識打 真係未去到廚既地步
咪講唔係
如果你講嗰樣野就構成佢係廚機咁名人廚佢幾倍
Zaba依家變左技術向機 同埋會俾人追住黎打 唔會唔玩得 但我怕你辛苦姐 俾人埋身得個罩護身
佢有咁純情咩

自己鍾意嗰個一齊住仲要日日醉到仆街都唔食喎
覺得後者好啲,有心學唔怕輸嘅會自己學自己問
休閒玩家最緊要係有樂趣先
利申:補習佬嘅經驗話畀我知
it毒撚黎
毒撚嘛
食左又點會s2果時痴左線
咁唔好了,我要d唔洗點練既機
反正我飛起走佬個d都未做得好
用2000/低技術含量仲玩得過引
真 motivation好緊要

所以我係苯大呢 我唔會出機既dlc
反而應該出領航員既dlc
皇(天人制服/便服/太空衣/醉酒)已經4個 1個10蚊
同有大把囡囡比佢消費。實行物化女性到發達
露娜咪幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞