[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
UC/女妖
dllm 打隨機對戰成日都有人連wifi 搞到lag到仆街
不過你地講起我先發覺自己係避呢下都會step不過淨係step一下
要打完Z區隻Boss,全攻裝唔難
因為side 7唔會話大大太細 大部分係平地但又唔會好似大嶼山咁全個平晒 有啲山坡 所以個個都知係要揀呢個場
想問下d大水喉點先易拉
唔識用哈姆技bcbca
個榜係咪全球
G04真係唔難果D關
https://youtu.be/xV_jRKR2acQ

我自己玩
咁係partner問題我用master最鐘意partner幫我搵開一隻俾我單挑 不過唔夠打會返返黎

如果你partner打到既話你要做既野好簡單 就係帶佢另一部機遊花園 唔洗扣到對面好多血 最緊要係自己唔好扣咁多血 因為要俾partner先落 所以如果你太少血人地先落嗰部第二隻落黎爆氣打你既話你就好易先落

同埋part格機如果對自己枝槍有信心既話可以試下俾人地個感覺係你放佢去救佢partner 之後佢一唔望你就射到佢仆街
根本buster先係本體
試下用goldwave

利申:未整 但以前用開
試過 冇分別
最後發現調低其他聲
BGM KEEP住係8 咁樣聽就會正常返
可能廢事俾人罰 反正佢用reborn 啲新手佢9成贏到 咁間中輸下都無所謂
無咁誇張丫嘛
唔洗怕 大把人係咁 我成班fd得一個識用reborn
各位大佬我眼殘睇錯個關係G02
有無渣古3同好?
自爆win真係好有滿足感
呢關唔算好痴線la wor
帶全攻裝唔好畀人捉就應該夠傷
我自己係F覺Dedtiny同隻Destiny對砍,半覺就即爆打傷

我覺得F10痴線啲,冇一擊必殺下要180秒1打1+3
一開始阿露就要快打,呢到還好,夠快就可以多啲時間打後面
後面同時1打3真心痴線

BTW有啲關用一擊必殺唔會S到,太少攻擊
仲要係啲同時1打N/2打N

但唔用一擊必殺同時又要玩到好似會被人一擊必殺咁先S到
有冇人帶下新手?
唔知點解我睇你描述就知你講緊Destiny嗰關
呢關難在唔理教主下打destiny

港ser太多唔識玩
Btw 多謝大佬提點用V2終於過咗
唔知係V2勁定係抖完一排狀態好咗覺得其實呢關都唔係太難

F-04就真係過撚晒火啦
仆街
我見到你個畫面先知原來有得幫隊友set 晶片
我仲成日嬲鳩電腦廢添
Dp 係邊部
Agger炮渣要停低射真係輸蝕咗啲
連登仔屌新手就得帶?不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞