[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Zaba 1.0真係好撚廚 應該係vs史上頭一二名廚既機
另一部係vs2有部飛機 但我無玩過唔知有無咁誇張
佢好似提過一兩次
淨係記得比利個奸笑
特格要睇時機cancel嘛 如果太遲等佢出左電流效果補正就會好低 上唔到300的 太早cancel自然都會低傷
穩定做到個d我認為唔叫唔識連啦
我覺得新手玩Age2唔錯,遊戲大路嘅野都有齊有得學,唯一問題係唔衝得,新手要學識向後走
變形,換裝,assist main cancel,格鬥派生全部有得練
我淨係記得艦長同season1王留美好正
我最先5個心既就係皇同seed lacus...
norn先係無腦廚 鯖一開波根本無機壓到佢
跳左mb冇玩過
想知果陣點廚法
原來有分別真心唔知 用都未用過
人地覺得練reborn都要打rank先比練
player match用就係想贏 想殺新手 好勝心重
撳個掣放陰濕浮游炮出去要練幾耐
淨係呢招都已經夠廚

照你意思,即係reborns唔練就廢,部部機都可以咁講
有冇link
特射一入場即有得用+發生神速 部機高機動高血
覺醒會回埋特射彈
買左港版 用緊港PSN玩 想問RANK係排埋日本定係ONLY港?
鯖打norn 我都係買鯖贏 ac 爆氣ac 大技 大機收皮
Ac開場就有 起手極快 槍口補正極高 彈速極快 機動又好 爆氣會回ac

一開場撳個nac9成中 仲要分分鐘中兩個 打一半血
浮遊炮有幾難避 ma避浮遊炮就辛苦啲姐 但ms避reborn浮遊炮已經唔叫難
我Beta test開場 房名用日文同英文寫明禁Reborns都仲係好多人用Reborns
加加埋埋都踢咗二三十個
究竟係邊個問題
如果你咁講不如話名人後ab
對新手黎講名人後ab絕對難避過reborn canon橫ac好多
我想講reborn有玩到接近日本ranker嘅level
我諗全香港應該得2-3個人做到
想講佢d bc後跳如果中間唔加返step bd呢d操作就算你跳到場邊條線d武裝誘導都係唔會甩
2王留美正d我覺得
皇小姐就幾時都咁正
而且reborn一彈走就可以圍佢partner

佢partner一企前少少就好危險
報喪?
到底皇小姐住係你屋企
比利每日嘅生活點過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞